Pete Dohertyt egy nap alatt kétszer tartóztatták le

Vágólapra másolva!
A Babyshambles frontembere azt a ritka bravúrt vitte véghez, hogy egy nap leforgása alatt kétszer is rács mögé került, mindkétszer kábítószer birtoklása miatt. A Babyshambles koncertjei ezért elmaradnak.
Vágólapra másolva!

Kate Moss volt pasijának rendőrségi ügyei ugyan már nem sok hírértékkel bírnak, az azonban még az ő esetében is újdonság, hogy 24 óra alatt kétszer is letartóztassák. A hírhedten kábítószerfüggő Dohertyt először csütörtökön a kora reggeli órában kapcsolták le a rendőrök, A kategóriás drogok birtoklása miatt.

A londoni rendőrség szóvivője szerint egy rendellenesen közlekedő gépkocsira lettek figyelmesek. Az autót megállították, és a 26 éves vezetőjénél kábítószert találtak, ezért őrizetbe vették, majd óvadék ellenében szabadon engedték.

Ezzel azonban nem ért véget a zenész kálváriája, hiszen néhány órával később az utcán sétáló Dohertyvel két rendőr elegyedett beszédbe, miután úgy tűnt számukra, hogy kábítószeres befolyásoltság alatt van. Ez a sejtésük valósnak bizonyult, ugyanis a volt Libertines-frontembernél ismét A kategóriás kábítószert találtak, ezért újra őrizetbe vették. Ennek következtében a Babyshambles kénytelen volt lemondani a leedsi és newcastle-i koncertjeit is.

Doherty - heti rendszerességgel történő letartóztatásain kívül - legutóbb azzal került a lapok címoldalára, hogy megszökött a rehabilitációs kezelésről, aminek következtében szakított vele barátnője, Kate Moss, akinek elege lett Pete botrányaiból, no meg abból, hogy őt is rossz útra vitte.

Inkei Bence