Kylie új albummal tér vissza

Vágólapra másolva!
Az emlőrákkal megvívott sikeres csatája után, Kylie Minogue egyes hírek szerint már új lemezen dolgozik.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál énekesnő brit sajtóértesülések szerint nemcsak nagyszerűen gyógyul, de már a popvilágba való visszatérésének is nekikezdett. Kylie a tavaly nyári operációi óta kevésszer jelent meg a nyilvánosság előtt, de az egészségi állapota minden forrás szerint kiváló, és legutóbb egy elefántcsorda társaságában fényképezték le Srí Lankán.

Az idősebbik Minogue nővér már szövegeken is töri a fejét a visszatérő lemezhez, amelynek felvételi munkái akkor indulhatnak meg, ha már elég egészségesnek érzi magát hozzá a huga. Kylie-nak állítólag már a haja is visszanőtt, amely a sugárkezelés következtében hullott ki, noha hivatalos közlemény még nem jelent meg az egészségi állapotáról.

A Daily Mirror egy forrást idéz: "Kylie egyre jobban és jobban érzi magát. Az elmúlt év hihetetlenül kemény volt, de eltökélt, hogy visszatér ahhoz, amit a legjobban szeret: az énekléshez. Tökéletes módja lenne annak, hogy megköszönje a rajongóinak támogatásukat."

A két műtéten és sugárkezelésen is áteső 37 éves popsztárnál 2005 tavaszán diagnosztizálták az emlőrákot, amely miatt le kellett mondania a Showgirls névre keresztelt turnéját is.