Rod Stewart milliókat veszített Las Vegasban

Vágólapra másolva!
Egy amerikai bíróság több mint hárommillió dollár visszafizetésére kötelezte Rod Stewartot, ugyanis ennyi előleget vett fel 2000-ben, egy fellépésre, egy Las Vegas-i kaszinótól, ám a fellépést az énekes lemondta.
Vágólapra másolva!

Rod Stewart 2000. december 30-án lépett volna fel az egyik legnagyobb kaszinólánc, a Harrah's Entertainment egyik kaszinójában, amely előzetesen kétmillió dollárt át is utalt az énekes számlájára. Ő azonban lemondta a fellépést, egy korábbi torokműtétjére hivatkozva, az előleget pedig megtartotta.

A bíróság most egy tavaly szeptemberi döntésére hivatkozva, az összeg visszafizetésére kötelezte az énekest, és az előleg, a különböző kamatokkal és járulékos költségekkel együtt a hárommillió dollárt is meghaladja.

A skót énekes korábban azt állította, azért tartotta meg az előleget, mert egy későbbi időpontban szerette volna bepótolni a fellépést, ám a kaszinó nem igazán volt nyitott erre. Ügyvédje, Louis "Skip" Miller nem kommentálta a döntést, de jelezte, hogy Stewart fellebbezni szándékozik majd az ítélet ellen.