Madonna a gravitáción elmélkedik

Vágólapra másolva!
Két év után újra friss albummal jelentkezik Madonna. A cím már megvan, a kiadó pedig el van ragadtatva az eddig elkészült nyolc számtól.
Vágólapra másolva!

Madonna új, soron következő albumának a címét már kitalálta (noha még nincs teljesen kész). A lemez mindenesetre Defying Gravity címmel kerül majd a boltokba. Az énekesnő korábbi albumát - az American Life címűt, melyet 2003-ban jelentetett meg - sokan bírálták élesen republikánusellenes hangvétele miatt. Erről a lemezről csupán három dalt játszottak a rádiók.

A 46 éves sztár új lemezére már nyolc dalt is írt, melyek közül egy az album címadó száma lesz. Madonna abban reménykedik, hogy ez az album sikeresebb lesz, mint előző munkája.

Bennfentesek a következőt nyilatkozták a The Sunnak: "Madonna már lejátszotta az új anyagot a Warner lemezcég vezetőinek, akik állítólag el voltak ragadtatva. Ezúttal rockosabb lesz a dalok hangzása, de emellett megmarad a megszokott elektronikus hatás is. A kiadó nagy várakozásokkal tekint a lemez megjelenése elé, véleménye szerint az album tele van slágergyanús számokkal."

Madonnát egyébként egy belga dalszerző nemrég beperelte, ugyanis állítása szerint a Frozen című 1998-as sláger az ő szerzeményéből használt fel részleteket. Az E! Online idézi a popsztár ügyvédeit, akik szerint azonban csak pénzt akarnak kicsikarni Madonnától, és visszautasítják a vádat.