Natalie Imbruglia: megérte várni

Vágólapra másolva!
Váratlanul sikeres albummal tért vissza a már-már elfelejtett Natalie Imbruglia, ám üröm az örömben, hogy házassága állítólag helyrehozhatatlanul megromlott.
Vágólapra másolva!

A szép ausztrál énekesnő nem éppen gyors munkatempójáról híres, most is több mint három évet dolgozott új albumán, amely nagy meglepetésre eddigi legsikeresebb lemeze lett. 1997-es nagy sikerű bemutatkozó albuma, a Left Of The Middle - főként a Torn című megaslágernek köszönhetően - magasra tette a mércét Imbrugliának, de annak idején az is csak az ötödik helyig jutott a brit lemezlistán, ellenben a múlt héten megjelent Counting Down The Days rögtön a lista élére ugrott.

Ez elsősorban Natalie második lemeze, a White Lilies Island viszonylagos sikertelensége után meglepő, ráadásul annak megjelenése (tehát 2001 ősze) óta nem sokat lehetett hallani a harmincéves ausztrál énekesnőről. Most azonban mégis őt igazolta a lassú munkatempó, és talán az elmúlt hónapok magánéleti viharai is újfajta alkotói energiákat szabadítottak fel számára.

Natalie ugyanis 15 hónapja ment férjhez Daniel Johnshoz, a Silverchair nevű ausztrál rockzenekar volt énekeséhez, de a bulvársajtó találgatásai szerint a házasság már válságos állapotba jutott.

A találgatásokat igazolja, hogy az énekesnőnek van egy háza Windsorban, Angliában is, és általában több időt tölt ideát Európában, míg Johns otthon maradt Ausztráliában.

"Jelen pillanatban valószínűtlen, hogy bármelyikük is engedni fog, ugyanis mindketten a saját dolgaikra koncentrálnak" - szólaltatott meg egy név nélkül nyilatkozó ismerőst a New Weekly című ausztrál magazin. "Daniel könyörög Natalie-nek, hogy jöjjön vissza Ausztráliába, de ő túl jól érzi magát Londonban manapság. Kérte a férjét, hogy tartson vele, ám Daniel sem akarja otthagyni a mostani életét."

A 2003 szilveszterén megházasodott Natalie Imbruglia nemrég arról beszélt, hogy még nem érzi késznek magát a családi életre, valamint a karriert sem nagyon tudná még összeegyeztetni az anyasággal.