Vágólapra másolva!
Michael Jackson látogatóként még visszatér majd Amerikába, de valószínűtlen, hogy végleg hazaköltözzön - legalábbis a popsztár édesapja ezt állítja.
Vágólapra másolva!

"Biztosan haza fog majd látogatni, de csak vendégként, nem pedig azért, hogy újra itt éljen" - mondta Joseph Jackson egy interjúban. Jacko apja szerint az énekes - akit júniusban felmentettek a gyermekmolesztálás vádja alól - számos fenyegetést kapott Amerikában. A popsztár most Bahreinben él, ahol a hírek szerint remekül érzi magát, és ügyvédei szerint már nem tartja otthonának a kaliforniai Neverland Ranch-et.

"Nem bánnak vele megfelelően nálunk. A helyében biztosan nem jönnék haza" - tette hozzá az apa, aki szerint fia popzenei karrierje folytatódni fog, és reményei szerint újra együtt fog dolgozni a testvéreivel is, akikkel még a pályája első szakaszában The Jackson 5, illetve The Jacksons néven ért el hatalmas sikereket: "Próbálom motiválni őket, hogy vegyenek fel együtt egy lemezt" - mondta a többi Jackson fiúról. "A gond csak az, hogy bár nagyon szeretnék megcsinálni, túl lassúak. Inkább dolgoznának Michaellel."

Michael Jackson egyébként a hírek szerint egy jótékonysági lemezen dolgozik a Katrina hurrikán áldozatainak javára, olyan sztárok bevonásával, mint például Snoop Dogg vagy R. Kelly.