Jacko új barátaival ünnepli születésnapját

Vágólapra másolva!
Michael Jackson teljesen eltűnt a nyilvánosság elől gyerekmolesztálási pere óta. A napokban azonban megjelentek az első hivatalos fotók a tárgyalások óta, melyeken Dubajban látható, ahol arab barátai vendégszeretetét élvezi.
Vágólapra másolva!

A BBC weboldalán látható legfrissebb Jacko-fotókon a sztár láthatólag jó egészségnek örvend, és jó kedve van. A gyermekmolesztálási ügye miatt számos tárgyaláson részt vett Jacksonról akkoriban sorra jelentek meg a képek, melyek azt mutatták, hogy nagyon rossz állapotban van, egyesek még olyan nyilatkozatot is tettek, hogy szerintük már nincs sok ideje hátra.

A mostani fotókon az Egyesült Arab Emírségek ralibajnoka, Mohammed bin Szulajem oldalán látható, valamint a bahreini király fiának társaságában. Úgy látszik, az arab levegő és napsütés jót tett a pop-királynak, mert arcán már nyoma sincs annak a tehernek, melytől júniusban szabadult meg, mikor a kaliforniai bíróságról szabad emberként távozhatott. Állítólag mindjárt a per befejeztével a Közel-Keletre utazott, majd augusztus 20-án repült át Bahreinből Dubajba.

Jackson állítólag olyan jól érezte magát, hogy mindjárt birtokot is vásárolt magának Bahreinben, azonban Dubaj is elnyerte tetszését. "Michael nagyszerűen érezte magát, meglepődött és le volt nyűgözve attól, amit Dubajban látott" - mondta Szulajem egy helyi lapnak. A Jackóról készült legújabb képeket hétfőn tették közzé, amikor egyébként éppen a sztár 47. születésnapja volt.

Időközben újabb perbe fogták Jacksont egy polgárjogi ügyben, ami viszont a szexuális zaklatási vádaktól teljesen különálló eset. Mivel éppen a Közel-Keleten pihente ki fáradalmait, így nem tudott megjelenni a tárgyaláson, ez pedig újabb 10 ezer dollárjába került.

Forrás: EPA