Walesi rapperek megsértették Beckhaméket

Vágólapra másolva!
David Beckham és felesége, Victoria alaposan felhúzta magát, mikor a vicces walesi hiphop-csapat, a Goldie Lookin' Chain több ezer focirajongó előtt szólt be a pár hölgytagjának. Egy számukat dedikálták az ex-Spice-nak, amit a sztár sértőnek talált.
Vágólapra másolva!

A Walesi Futballszövetség esedezett David Beckham és felesége bocsánatáért, miután a Goldie Lookin' Chain egy stadionra való ember előtt "megsértette" Victoriát. A hiphop-csapat hétfőn megjelent új kislemezét dedikálta a Spice Girls egykori sztárjának, aki azonban nem vette jó néven a dolgot. A szívküldi szám címe ugyanis Your Missus Is A Nutter, mely magyarul körülbelül annyit tesz: a feleséged egy idióta, és ez pedig nem tetszett az önérzetes dívának.

A foci és a rapperek egyébként úgy kerültek egy tető alá, hogy a GLC-t hívták meg fellépőnek a Cardiffban rendezett Wales-Anglia világbajnoki selejtező meccsre, szombatra. Itt hangzott el az ominózus ajánlás, miközben a címzett hölgy a nézők sorai között ült. A Walesi Futballszövetség elhatárolódott a történtektől, sajnálatát fejezte ki, és szerintük sem engedhető meg egy ehhez hasonló megnyilvánulás. "Lehet, hogy egyesek szerint csak vicc volt, és mi vagyunk a szőrszálhasogatók, de mi nem így látjuk" - mondta a szövetség képviseletében David Collins.

Az esettel kapcsolatban ma nyilatkozott a Goldie Lookin' Chain, azzal védekezve, hogy a félreérthető ajánlást csak a barátság és tisztelet szülte. A srácok tulajdonképpen nem is értik, miért a sértődés, szerintük ugyanis Beckhamék inkább megtisztelve kéne, hogy érezzék magukat, ahelyett, hogy felkapják a vizet. "Épp azon gondolkozunk, hogy következő kislemezünket Geri Halliwellnek ajánljuk, ami reméljük, nem okoz majd egy hasonlóan váratlan és félremagyarázásból eredő felháborodást" - mondták a rapperek, akik korábban már a Your Mother's Got A Penis (Anyádnak pénisze van) című dallal is szerepeltek a brit top 20-ban.