Madonna összetörte magát

Vágólapra másolva!
Madonna súlyosan megsérült lovaglás közben tegnap, pont a 47. születésnapján. A popdívát már kiengedték a kórházból annak ellenére, hogy három bordája megrepedt, a kulcscsontja és a keze pedig eltört.
Vágólapra másolva!

A baleset kedden, augusztus 16-án történt az énekesnő Wiltshire és Dorset határán fevő birtokán, Ashcombe-ban. "Madonna leesett a lóról" - adta hírül a díva angliai szóvivője, Barbara Charone. "Aznap a 47. születésnapját ünnepelte a férjével, a filmrendező Guy Ritchie-vel és gyermekeivel, Roccóval és Lourdes-dal" - tette hozzá. Ritchie autóval vitte be feleségét a London közelében fekvő Salisbury kórházába.

"Láthatóan nagy fájdalmai voltak, és ömlött a szeméből a könny" - mesélte egy szemtanú a Daily Mirrornak. Eltört a kulcscsontja és a keze, három bordája megrepedt. A kórházból még aznap éjszaka hazaengedték, felgyógyulásáig otthonában fog pihenni.

Madonna amerikai szóvivője, Liz Rosenberg elmondta, hogy az énekesnő mindössze négy vagy öt hónapja lovagol. "Sok időt tölt lovaglással, amikor vidéken van" - nyilatkozta. "Beszél és jár" - nyugtatta meg az aggódó közönséget Rosenberg, amikor arról kérdezték, hogy a sérülések meghiúsíthatják-e Madonna terveit új albuma népszerűsítéséről. "Nem tudom, fog-e a közeljövőben egy diszkógömbbe kapaszkodva hintázni" - fogalmazott a szóvivő. Az énekesnő következő lemeze, a Confessions on a Dancefloor novemberben fog megjelenni, a koncertturnét jövő nyáron szerették volna megtartani.

Az 1200 holdas Ashcombe birtok, amely korábban Cecil Beaton fotóművész tulajdona volt, a hozzáértők szerint Nagy-Britannia legjobb sportterepe. Madonna és Ritchie 2001-ben vásárolta meg a földet, az énekesnő nemrégiben még azt nyilatkozta a Vogue magazinnak, hogy amikor ott tartózkodik, kényelmes cipőt visel, vadászik, halászik és csirkéket nevel, sőt állítólag lőni is megtanult.

"Imádom Angliát, és itt akarok élni, nem Amerikában. Úgy tekintek Angliára, mint az otthonomra" - mondta Madonna a múlt hónapban készült interjúban. "Nyáron Ashcombe a világ leggyönyörűbb helye."