Marilyn Manson: Nem lesz sátáni esküvő

Vágólapra másolva!
A jövő hónapban hozzánk is ellátogató Marilyn Manson még az idén feleségül veszi barátnőjét, a táncosnő Dita Von Teesét. Aki azonban valamiféle dark, gótikus szertartásra gondol, az téved.
Vágólapra másolva!

A menyasszony ugyanis már előre kizárta, hogy a Manson által favorizált, bizarr külsőségek nyomják rá bélyegüket az esküvőre, és valamiféle feketemise keretében kötnék össze az életüket.

"Nem lesz dark ceremónia" - mondta határozottan Von Teese. "Nem lesznek denevérek a galambok helyett, mint ahogy fekete esküvői ruha sem. Azt viszont annál inkább reméljük, hogy ködnek és hónak nem leszünk híján."

Kicsit meglepő talán, hogy a 36 éves Manson nem használja fel az esküvőt valamiféle sokkoló happeninghez, de úgy tűnik, hogy a magánszféra azért még nála is előnyt élvez a PR-ral szemben. Sőt, az egész szertartás megszervezését menyasszonyára hagyja: "Nagyon érdeklődik az esküvő iránt, de tökéletesen megbízik az esztétikai ítélőképességemben" - árulta el Dita Von Teese.

Többet a szertartás részleteiről nem árultak el, az viszont biztos, hogy az Antikrisztus Szupersztárt még agglegényként láthatja majd a Papp László Budapest Sportaréna közönsége augusztus 23-án.