Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bolond béka a slágerlista élén

Vágólapra másolva!
A hétközi lemezeladási adatok alapján valószínűsíthető, hogy nem a Coldplay várva várt új kislemeze, hanem egy mobiltelefonok csengőhangjaként elhíresült szám vezeti majd a jövő heti brit slágerlistát.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi idők legnépszerűbb brit zenekara, a Coldplay új lemezét sokan várják már az Egyesült Királyságban, és az albumot népszerűsíteni hivatott kislemez, a Speed Of Sound már hetek óta hallható a rádióban, és letölthető az internetről is.

Ezek után joggal várta azt mindenki, hogy Chris Martin csapata végre megszerzi első no. 1. pozícióját a brit kislemezlistán, hiszen a Coldplay eddigi legjobb eredménye egy második helyezés volt 2002 augusztusában (az In My Place című dallal). Jelen pillanatban azonban úgy fest, hogy egy csengőhang lesz a győztes.

Az összesített hétközi lemezeladási adatok szerint a Crazy Frog Axel F című kislemezéből négyszer annyit adtak el, mint a Speed Of Soundból, így ez alapján komoly eséllyel vezeti majd a bolond béka dala a jövő heti kislemezlistát.

A hallás alapján biztosan mindenki által ismert Axel F című számot eredetileg Harold Faltermeyer írta a Bevery Hills-i zsaru című, Eddy Murphy főszereplésével készült 1984-es filmhez, és most egy Bass Bumpers nevű német dance-előadó vette fel a meglehetősen idióta új verzióját a Crazy Frog nevű rajzfilmbéka nevében.

A tévében reklámozott mobilcsengőhang annyira népszerű, hogy hiába csörög így a fél szigetország telefonja, jó 150 ezren úgy gondolták, hogy CD-n is kell nekik az Axel F. Lehet, hogy ezzel meg is van az idei nyár O-Zone-ja és Dragostea Din Tei-je.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről