Egyesült az R.E.M és a Coldplay

Vágólapra másolva!
Chris Martin ideiglenesen beállt a Coldplay-fanatikus Michael Stipe mellé egy angliai fesztiválon, ahol sok más sztár is fellépett.
Vágólapra másolva!

Chris Martin, az egyik legnépszerűbb brit zenekar, a Coldplay énekese az R.E.M. legutóbbi londoni jótékonysági koncertjén, ahol több más sztár is fellépett, hirtelen a színpadon termett és csatlakozott az amerikai együtteshez.

Michael Stipe, az R.E.M. énekese a zenekar Man On The Moon című slágerének közös előadása után a Hammersmith Apollo közönségének megjegyezte, tulajdonképpen Martinnak köszönhető, hogy részt vettek a másodszor megrendezett Make Trade Fair jótékonysági koncerten, valamint azt is elmondta, személy szerint ő nagy Coldplay-fanatikus.

Korábban sokáig az a hír járta, hogy a fesztiválon Martin duettben adja elő majd Jameliával, a See It In A Boy's Eyes című dalt, amit ő írt az énekesnőnek. E helyett Jamelia a Razorlight énekesével, Johnny Borrell-lel állt össze ideiglenesen, akivel a Blondie Heart Of Glass című szerzeményt mutatták be.

Az est folyamán Peter Back, az R.E.M. gitárosa pedig a másik attrakciót jelentő The Thrills csapathoz társult egy szám erejéig a mandolinjával. Ezt követően az R.E.M. bemutatta a Leaving New York, az I Wanted To Be Wrong és a Boy In The Well című új dalait.