Good Charlotte: tagcsere

Vágólapra másolva!
Megválik dobosától a Sziget Fesztiválra is várható Good Charlotte. A zenekar még nem döntött arról, hogy ki lesz Chris Wilson végleges utódja.
Vágólapra másolva!

A dögös pop-punkot játszó marylandi zenekar a honlapján közölte, hogy nem részletezett "személyes egészségügyi problémák miatt" megválik eddigi dobosától, Chris Wilsontól.

"Sajnos, Chris problémái továbbra sem szűntek meg, és közösen úgy döntöttünk, hogy inkább a barátaival és a családjával marad, hogy rendesen meggyógyulhasson. Egyikünknek sem volt könnyű a döntés, mert nagyon szerettünk Chrisszel játszani. Reméljük, hogy mindenki tiszteletben tartja a döntésünket, megérti a helyzetünket, és imádkozik azért, hogy Chris állapota javuljon" - indokolta a döntést a Good Charlotte közleménye.

A soron következő Noise To The World turnén Wilsont Dean Butterworth fogja helyettesíteni, aki legutóbb Morrissey kísérőzenekarában dobolt. Az ugyanakkor még nem világos, hogy Butterworth a zenekar állandó tagja marad-e a jövőben is.

Mint azt a zenekar magyar rajongói már jól tudják, a Good Charlotte bejelentkezett a Sziget Fesztivál Nagyszínpadára is, ahol vélhetően szintén Butterworth ül majd a dobok mögé.