Táncoló elefánt búcsúztatta Chert

Vágólapra másolva!
Elbúcsúzott rajongóitól Cher, miután hároméves koncertturnéjának utolsó fellépését tartotta szombaton Los Angelesben. Az énekesnő állítja, hogy most tényleg itt a turnézás vége.
Vágólapra másolva!

Az örökifjú Cher természetesen telt ház előtt énekelt a híres Hollywood Bowlban, ahol a 325 fellépésből álló búcsúturnéjának utolsó koncertjére került sor. A show-t hastáncosok, egy táncoló elefánt és videomontázs tette teljessé.

Maga Cher tucatnyi különböző kosztümben jelent meg a színpadon, míg négy óriási képernyőn az énekesnő négy évtizedes pályáját felidéző felvételek voltak láthatók. Így a közönség újra láthatta a Sonny and Cher duót, az énekesnő sikeres szólókarrierjét, és számos közös felvételt a popzene olyan legendás alakjaival, mint Ray Charles, David Bowie, Elton John, de volt közös klip a Muppet Show figuráival is.

Cher - aki szokása szerint a U2 I Still Haven't Found What I'm Looking For című dalával kezdte műsorát - arról győzködte közönségét, hogy ez tényleg a búcsúfellépése volt, és nem lesz "utolsó utáni" turné is.

"Már a nyolcvan felé közelítek" - viccelődött a koncerten az 58 éves Cher -, "és ha mindenki máshoz hasonlóan öt év múlva megint visszatérnék, már kocsiban tologatnának".

A legnagyobb slágereit természetesen mind eléneklő, elnyűhetetlen énekesnő újra megfricskázta a mai fiatal dívákat, azaz Britney Spearst, Jennifer Lopezt és Jessica Simpsont is, és abban a tudatban vonulhat vissza a színpadoktól, hogy rekordhosszúságú pályafutását jó ideig nem lesz könnyű megismételni.