Cher meztelenfotókkal ünnepli a hatvanadikat

Vágólapra másolva!
Cher valóban jól tartja magát, jobban konzerválja formáját, mint egy ponty a mélyhűtőben. Ezzel ő is tisztában van, úgyhogy nem pironkodik, nem szégyelli magát - megmutatja mezítelen testét, hatvanadik születésnapja alkalmából.
Vágólapra másolva!

A művésznő kétségkívül nem néz ki ötvennyolc évesnek, de minden bizonnyal a fiatalos külső nagyban köszönhető a plasztikai sebészeknek is, nem csak az egészséges életmódnak, a ráksalátának vagy a rendszeres kocogásnak. Mostanában egy akupunktúrás kezelésre jár, erre a gyógymódra esküszik: hogy bebizonyítsa, hogy milyen jó formában van, hatvanéves születésnapján meztelen fotósorozatot fognak készíteni róla a hawaii standokon, egy férfiújság, a Touch Magazine számára. A művésznő híveinek azonban még van idejük, nem kell azonmód leszaladniuk az újságoshoz, ugyanis Cher csak 2006-ban ünnepli (?) a hatvanadikat.

"Döbbenetesen jól néz ki, és szeretné megörökíteni fizikai szépségét fotón is" - újságolta egy barátja. Mark Bego írta Cher életrajzi könyvét, szerinte a művésznő meglepően jó formája az akupunktúrás kezelésnek köszönhető. Szerinte az énekesnő a homlokáról és a szeme sarkából akupunktúrás módszerrel tünteti el a ráncokat - ennek a metódusnak köszönhetően a bőr feszes és friss marad, ugyanakkor a vérkeringése is jobb lesz.

A művésznő a közelmúltban 200 koncerten lépett a színpadra, ami valóban elismerésre méltó teljesítmény. Második búcsúturnéját sem tudja könnyen befejezni, ugyanis jövőre még Ausztráliát is meg kívánja látogatni, néhány koncert erejéig. Van ereje hozzá.