Pink újra lendületben

Vágólapra másolva!
Pink szülővárosában, Doylestownban lépett fel. Az énekesnő Janis Joplint fogja játszani a néhai sztár életéről készülő filmben és a december 23-i partin is egy Joplin-számot, a Piece of My Heart-ot adta elő.
Vágólapra másolva!

Pinkről a tavalyi év első felében könnyű, a második részében viszont nehéz volt írni, nem sok szenzációs esemény történt vele. Már az is eseményszámba ment, hogy karácsony előtt egy doylestowni (Pennsylvania) zenei klubban a színpadra pattant és előadott egy Joplin-dalt. "Csodálatos volt. Úgy énekelt, akár Janis és a közönség ujjongva ünnepelte" - lelkendezett egy szem- és fültanú, a contactmusic.com szerint.

A Magyarországon is járt énekesnő augusztus végén fejezte be koncertturnéját, majd visszavonult egy kissé, családjával és kutyáival töltött pár hetet. Nemrég állt neki negyedik albumának, folynak az előkészületek.

A művésznő honlapján lévő információk szerint a dalok írása folyamatban van, van már néhány friss szerzemény. Idén folytatja a munkát, a dalok írásában és felvételében "nagyszerű tehetségek" segítik majd.

Az új nagylemezre bizonyára sokan várnak, ám addig egy koncert DVD-vel kell megelégedniük a rajongóknak: a Pink: Live in Europe február 5-én jelenik meg. A koncertfelvétel mellett más anyagok is lesznek rajta - hogy mifélék, arról még nincs információ.