Pink zavaros múltjáról vallott

Vágólapra másolva!
Mint számos középiskolából kikerülő tinédzser vagy stabil jövőkép nélkül tengődő fiatal, mielőtt híres lett volna, Pink is dolgozott különböző gyorséttermekben. Három nevesebb étteremlánc is igényt tartott szolgálataira, ám egyikben sem lett soha a "hónap dolgozója". Nem véletlenül.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A sikeres énekesnő a minap múltjának eddig nemigen szellőztetett részleteire emlékezett egy interjú során, írja az A-Z Central. Elsőként Philadelphia egyik külvárosában próbált szerencsét, egy McDonald's étterem alkalmazta a rebellis lánykát: "Borzalmas munkaerő voltam. Egyszer be voltam lőve, és ezért szándékosan elvállaltam, hogy kitakarítom a mosdót. Aztán csak ültem ott és néztem a csempéket" - mesélte a művésznő. Annak ellenére, hogy az ételkiadó ablakban szerfelett gyakran dohányzott és barátait rendre megvendégelte, egy éven át hagyták hamburgert sütni.

A Pizza Hutnál is megfordult - állítása szerint itt is egy évet húzott le -, és csak ezután jött a Wendy's. Utóbbi kaland csak másfél órát rabolt el Pink életéből, mivel főnöke nem engedte őt krumplit sütni - így a művésznő rögvest megsértődött. 90 perc után kikönyörgött egy rövid pihenőt, ekkor megkérte egy barátját, hogy mentse őt ki új szolgálati helyéről: "Szóltam egy cimborámnak, hogy viselkedjen úgy, mintha az ügynököm lenne. Ő ebédidőben közölte, hogy épp akkor kaptam egy lemezszerződést, és így már nem kellett visszatérnem a délutáni műszakra, mert rövidesen híres leszek" - nosztalgiázott.

Pink-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/012/925

A 24 éves énekesnő életében ez a szerződés csak egy évvel később jött össze, de nyilván nem bánta különösebben. 2000-ben jelent meg a Can't take me home című album, idei lemeze pedig a Try This, mellyel a közvetlen élvonalba verekedte magát.