Popsztárok segítenek a szökőár túlélőinek

Vágólapra másolva!
Számos neves brit zenész-énekes - köztük Cliff Richard és Boy George - részt vesz annak a jótékonysági dalnak az elkészítésében, mellyel a karácsonyi délkelet-ázsiai szökőár túlélőit kívánják támogatni.
Vágólapra másolva!

A brit Mike Reed Grief Never Grows Old címmel írt egy melankolikus balladát, mellyel reményei szerint több millió fonttal segítheti a rászorulókat. Felkérte - többek közt - Ronan Keatinget a Boyzone formációból, Robin és Barry Gibbet a Bee Geesből, Olivia Newton-Johnt és Chris Reát, hogy elénekeljék a dalt - írja a Wenn. "Azt mondják, hogy nagyon jó ez a szám, de rendkívül szomorú. Sokkolt az, hogy milyen hirtelen és milyen nagy erejű pusztítást végzett a természet és könnyek közt néztem, amint az árva gyerekek céltalanul keresték a romok között a szüleiket. Boldog lennék, ha segíteni tudnék a dallal, ami remélem az eladási listák élére kerül majd" - közölte Reed.

A Soundgenerator hírei szerint nem tart majd hetekig a felvétel elkészítése, nem bíbelődnek vele sokáig, így például Cliff Richard már fel is vette a maga énekrészét - miközben Barbadoson töltötte év végi nyaralását. Boy George lesz a következő, aki felénekli a neki szánt sorokat, ő New Yorkból száll be a projektbe. A Boyzone Ronan Keatingje momentán Svájcban telel, ott keresnek stúdiót, hogy rögzítsék az ő sorait.

További nagy nevek bevonásával is próbálkoznak a szervezők, így remélik, hogy sikerül összeszedni legalább kétmillió fontot, amit a Disasters Emergency Committee (DEC) számlájára utalnának. A szóvivő közölte, hogy a kislemez heteken belül a boltokban lesz.