Jennifer Lopez újjászületett

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez filmszínész-énekesnő jövő márciusban Rebirth (Újjászületés) címmel dobja piacra pályafutása negyedik nagylemezét.
Vágólapra másolva!

Az első dal klipjét a korongról - Get Right címmel - a Music Television szilveszteri show-jában mutatják be. Az album elkészítésében Jennifer férjén, Marc Anthonyn kívül részt vettek olyan ismert rapperek is, mint Fat Joe és Fabolous. Az első kislemezen kívül megerősítették, hogy rajta lesz az új CD-n a Still Around, a Cherry Pie, a Hold You Down és a Step Into My World című dal is.

Jennifer Lopez 1999-ben mutatkozott be a popvilágban az On The 6 című albumával, s eddig igazán sikeres pályafutással büszkélkedhet, hiszen a statisztikák szerint 35 millió lemezt adtak el tőle a nagyvilágban.

Legutóbb két évvel ezelőtt jelentkezett LP-vel, This Is Me...Then címmel, amellyel a Billboard listájának a 2. helyéig jutott. A Nielsen SoundScan cég adatai szerint ebből 2 és félmillió darabot adtak el.

Lopez az utóbbi időben néhány filmben is feltűnt, köztük a Jersey Girl, az Unfinished Life és a Shall We Dance című alkotásokban is szerepet kapott, de most ismét az éneklésre próbál összpontosítani.

"Azon gondolkozom, hogy életemben először turnézni indulok. Már régóta foglalkoztat ez a lehetőség, de a forgatások miatt valahogy soha nem jött össze. Ezúttal mindent megpróbálok, hogy véghezvigyem a turnét" - jelentette be eltökélten.

MTI/[origo]