Jennifer Lopez újabb titkai

Vágólapra másolva!
Egy amerikai internetes honlap azt állítja, hogy Jennifer Lopez szépészeti műtéten esett át, amely segítségével megkisebbítette ajkait és megvékonyította orrát.
Vágólapra másolva!

A Gossip című amerikai pletykalap fedezte fel a változásokat az egyik honlapon: szerintük az oldal fényképes bizonyítékkal szolgál, hogy 1983 és 2003 között J.Lo megjelenésében változás történt. A honlap szerint "Jennifer Lopez finom javításokon ment keresztül, ami a megjelenését illeti, megvékonyította ajkait, és orrplasztikázott is. 1998-ban Jennifer ajkai vastagabbak voltak. 2003-ban a felső és az alsó ajka is vékonyabb lett. 1999-ben az orrát is megvékonyították."

Abban a korban, amikor számos sztár nagyobbíttatja meg ajkait, a honlap Lopez állítólagos kicsinyítő műtéteit a plasztikai sebészet jó példájaként hozza fel, mert "a változások nem szembeszökőek, és csak kihangsúlyozzák J.Lo megjelenését".

Nem csak a zenei szakmára jellemző a külső sebészeti úton történő megváltozatása, bár mivel a popcsillagok szinte naponta tűnnek fel a lapokban és a képernyőn, náluk igencsak szembeszökő változásokat lehet tapasztalni. Cher láttán sem mondaná meg a szemlélődő, hogy az énekesnő-színésznő 1946-ban született, de a mai Michael Jacksonra pillantván sem azonosítaná senki őt a harminc évvel ezelőtti, Jackson 5 zenekar fotóin látható göndör, fekete legénykével.