Kispál-játékunk nyertesei

Vágólapra másolva!
Mint már korábban megírtuk, a boltokban az új Kispál és a Borz-album, október 25-én jelent meg az Én, Szeretlek, Téged című nagylemez. Olvasóink közül sokan játszottak, hárman nyertek is egy-egy cédét.
Vágólapra másolva!

"Úgy érezzük, hogy még sosem lett ennyire egységes lemezünk, amely hangszerelésében-hangzásában, szövegeiben, borítójával ennyire egy irányba húzna. Azon igyekeztünk, hogy magunkat is meglepjük, mi mindent tudunk találni, ami szép" - írta Lovasi, mi meg meghallgattuk a lemezt, és három példányt ki is sorsoltunk a játékban indulók között.

Bár az albumon Lovasi András továbbra is olyan, mintha egy házibuli másnapján már a harmadik utolsó cigit szívná el - ami után már tényleg muszáj lesz elkezdeni a takarítást -, ez jó anyag. Az új lemez pontosan az, amire számítottunk, egy új Kispál-lemez. Tele a megszokott szimbólumokkal, csajozással, az elveszett fiatalkor siratásával, némi letargiával, cigifüst-könnyedségű vidámsággal, magányosan megélt családi jelenetekkel.

kispalesaborz.hu

A cédéért mindössze egy kérdésre kellett helyesen megfelelni, ez pedig így hangzott: Melyik lemezen van az Emese című dal? A válasz: Bálnák, ki a partra. A helyes megfejtők közül három nyertest sorosoltunk ki:

Kövecses Lídia
Volosinovszki Szabolcs
Zsolnai Tünde

A nyerteseknek gratulálunk, őket e-mailben értesítjük.