Liza Minnellit szexuális erőszakkal vádolja volt testőre

Vágólapra másolva!
Liza Minnelli még nem tudott kimászni a gödörből, sőt, talán még mélyebbre került. Ezúttal a volt testőre vádolja őt szexuális zaklatással és fizikai bántalmazással.
Vágólapra másolva!

M'hammed Soumayah, Liza Minelli korábbi testőre, azzal vádolja a művésznőt, hogy szexre kényszerítette, ezért 100 millió dollárt követel tőle - írja a Reuters, a Washington Post és több napilap. A manhattani bíróságra került egy hatoldalas dokumentum, eszerint a férfit - aki sofőrként is dolgozott Minnellinek - szexuális kapcsolatra kényszerítették, cserében megtarthatta állását és nem került az utcára. Mivel állítólag évi 238 ezer dollárt keresett az énekesnő-színésznő mellett, nemigen szerette volna elhagyni ezt a jól fizető, kényelmes munkát, egy taxisofőri állásért cserébe.

Soumayah szerint vannak bizonyítékai, persze Minnelli közben mindent tagad. A korábbi alkalmazott még fizikai agresszióval is vádolja munkaadóját, szerinte Liza több alkalommal ütlegelte őt, főképp alkohol hatására. A bíróság előtt követelt összeg mellett még további pénzekre is igényt tart a "hűtlen szerető", ugyanis szerinte Minnelli több havi fizetéssel is tartozik neki.

A művésznő csak annyit már közölt, hogy nagy fájdalmat érez a támadás miatt, hiszen egy olyan ember vádolja őt, akiben tökéletesen megbízott. Soumayah pont tíz éve, 1994-ben került alkalmazásba, személyi asszisztensként, testőrként.

David Gest, Minnelli volt férje, szintén követel pénzt a szegény asszonytól, ő tízmillió dollárra tart igényt. Állítása szerint a művésznő ittas állapotban többször bántalmazta őt. Minnelli persze tagadja a vádakat, és visszatámad volt párjára: szerinte Gest meglopta őt, kétmillió dollárt követel tőle vissza.