A szervezők előre tudták, hogy nem jön Minnelli

Vágólapra másolva!
A rendőrség szerint a Liza Minnelli-koncert szervezője már három nappal az esemény előtt tudta, hogy nem szándékozik Magyarországra jönni az énekesnő. Ennek ellenére továbbra is a sztár nevével hirdette a múlt szombati eseményt, ezért csalás gyanúja miatt hallgatták ki - írja a Népszabadság.
Vágólapra másolva!

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a szombaton elmaradt Liza Minnelli-koncertet szervező Movies and Fashions Kft. ügyvezetőjét. A nyomozók ugyanis úgy értesültek, hogy a sztár menedzsmentje már július 7-én lemondta a fellépést. A szervezők ezután már nem adhattak volna el jegyeket a koncertre, és értesíteniük kellett volna közönséget is a műsorváltozásról.

A kft. azonban ezután is Minnelli nevével hirdette a július 10-i eseményt, jóllehet tisztában voltak vele, hogy az énekesnő nem jön Budapestre. A koncertszervező azzal védekezett a rendőrségen, hogy már előfordult a szakmában, hogy közvetítők útján sikerült meggyőzni a koncertet hivatalosan lemondó művészt a fellépésről - írja a Népszabadság.