Hamis jegyeket árulnak a U2 koncertjeire

Vágólapra másolva!
Az ír együttes négy kontinenst érintő koncertsorozatot tervez jövőre, addig is türelmet és óvatosságot kér a közönségtől, mert néhányan a hiszékeny rajongókon akarnak meggazdagodni.
Vágólapra másolva!

A U2 bejelentette, hogy 2005-ben földkörüli koncertsorozatot szervez, de az együttes menedzsere óva inti a rajongókat, hogy máris jegyeket vásároljanak.

A figyelmeztetés oka, hogy hivatalosan még nem kaphatók belépők a tervezett koncertekre. A múlt héten azonban egy weboldal 225 és 530 dollár, azaz 45 ezer illetve több mint 100 ezer forint közötti értékben kínált jegyeket a londoni, dublini valamint párizsi koncertekre. A weboldal azóta már megszüntette a jegyárusítást, az ír együttes mégis jobbnak látta, ha megszólal az ügyben.

A U2 weboldalán pedig a következő menedzserük által írt közlemény található: "A turné, mely során ellátogatunk Amerikába, Kanadába, Európába, Japánba és Ausztráliába, még csupán a tervezési fázisban van. Amint a koncertkörút tervezete elkészül, közzé tesszük a jegyvásárlással kapcsolatos információkat. Semmi sincs lefixálva a hivatalos bejelentésig, ami azt jelenti, hogy csak azután kezdjük el árusítani a belépőket."