A Red Hot Chili Peppers ködös emlékei

Vágólapra másolva!
Anthony Kiedis életrajzi könyvének írása közben maga is meglepődött azon, hogy mennyi mindenre emlékszik a múltjából - írja az MTV News.
Vágólapra másolva!

A Red Hot Chili Peppers frontembere a közelmúltban adta ki a Scar Tissue (Hegszövet) című önéletrajzi könyvét, és ennek megfelelően felettébb sokat rágódott a múlton, régi fotókat, feljegyzéseket, újságcikkeket nézegetve. Ő maga is meglepődött azon, hogy mennyi emlék ugrik be - holott saját bevallása szerint is erősen drogfüggő volt. "Az ember azt hinné, hogy ennyi kábítószer után a memóriám már csak egy ócska szita" - tűnődött.

"Már teljesen tiszta a tudatom, jobb, mint szüleimé vagy a barátaimé. Utóbbiak megpróbálták elmondani ugyanazokat a sztorikat, de aztán ez lett belőle: hú, nem is tudom, mi valóban ott voltunk?" - mesélte az énekes.

Larry Sloman segített a zenésznek a könyv megírásában, melyben részletesen taglalják a nehéz éveket, a kábítószeres múltat és a gyakori kísérleteket, melyeket Kiedis tett, hogy szakítson a droggal. A nagy lépést végül édesapja segítségével sikerült megtennie: az apuka egykori kábítószer-kereskedőből lett színész.

Aki személyesen szeretne találkozni a Red Hot Chili Peppers énekesével, megteheti október 19-én, Los Angelesben, a Borders Books szaküzletében dedikálja könyvét. Színpadon viszont mostanában nem hallhatja kedvenceit, jelenleg a banda nem turnézik.