Újra csíp a Red Hot Chili Peppers

Vágólapra másolva!
Jövő hónapban jelenik meg a zenekar válogatásalbuma, de fanyalgásra nincs ok: a tizennégy legismertebb daluk mellett lesz két új szám is a CD-n.
Vágólapra másolva!

A nem túl meglepő módon Greatest Hits címet viselő album november 17-én kerül a boltokba Angliában, majd napokon belül Magyarországon is. A tizenhat dalt tartalmazó lemezen két új számot hallhatnak a rajongók, a Fortune Faded és a History szerepel a régi slágerek (Higher Ground, Give It Away, Under The Bridge, Breaking The Girl, Suck My Kiss, My Friends, Scar Tissue) mellett.

U2: DVD-n az ír csúcskoncert/szorakozas/zene/20030918u2dvdn.htmlRed Hot Chilli Peppers-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_egyuttesek/Red_Hot_Chilli_Peppers/

Ugyanekkor dobják piacra azt a speciális DVD-t, mely 15 klipet tartalmaz, köztük az igazi unikumnak számító, ritkán látható Road Trippin' és a Universally Speaking felvételeit is. A zenekar bejelentette, hogy terveik közt szerepel a Slane Castle-koncert kiadása is CD és DVD formájában. Az augusztusi fellépést 80 ezer rajongó látta élőben.