Vágólapra másolva!
Robbie Williams számára betelt a pohár. Már jó ideje zajlik a véget nem érő szócsata közte és az Oasis-tag Gallagher fivérek között, Robbie viszont úgy döntött, végre tisztázza, mi is az oka az örökös vagdalkozásnak.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams új életrajzi könyvében, a Feel-ben vall hármójuk különös kapcsolatáról, hogyan kezdődött és hogyan fajult el viszonyuk. A két Gallagher és az énekes régen jó barátok voltak; mindezt nehéz elhinni a sok kíméletlen megjegyzés után, amit az utóbbi időkben egymás fejéhez vágtak.

"Liam rendkívül paranoiás, és ez borzasztóan elkeserít."- idézi az életrajzi könyvben megjelent vallomást a Daily Mirror. Robbie azt állítja, a Gallagher fivérek akkor kezdték el cikizni, amikor tagja lett a Take That-nek, a '90-es évek legkedveltebb fiúcsapatának, mert már nem volt kedvük egy nyálas fiúegyüttes tagjával lógni.

"Nagyon rosszul esett tőlük, mert tiszteltem és szerettem őket." Már senki nem emlékszik rá, ki kezdte, de a kölcsönös bosszúhadjárat a mai napig sem ért véget. Mivel Robbie-t bántotta a sok botrány, megpróbálta befejezni a Liammel való viszálykodást, de Noel közéjük állt, és elutasította békülési szándékát, mert szörnyen utálja őt.

A média persze igyekezett meglovagolni az énekesek közti folytonos veszekedést. Robbie pár éve még egy nyilvános bokszmeccsre is kihívta Liam Gallaghert, de az Oasis-tag nem vette fel a kesztyűt, mondván "az egész gyerekessé és szánalmassá vált, mostantól a zenénk beszél helyettem". A kialakult helyzetet csak rontotta, hogy Liam barátnője, Nicole Appleton korábban Robbie-val is járt. Valahányszor Robbie felhívta Nicole-t, Liam dührohamot kapott, és azzal fenyegetőzött, beveri ellenfele képét.

Robbie azonban továbbra sem hagyja ki a lehetőséget, ha kellemetlenkedhet volt barátainak. Nemrégiben írt egy levelet Noel-nek, mikor meghallotta, hogy az Oasis három lemezbemutató koncertje elmarad. "Tudom, hogy nagyon nehéz megfelelő támogatókat szerezni a show-ra. Mit csinálsz elsején és másodikán? Ó, és harmadikán?"