Marilyn Manson, a szürke földönkívüli

Vágólapra másolva!
Amíg Marilyn Manson zenei karrierje jelenleg kissé szünetel, idejét videojátékokkal tölti - de nem játékosként. Az ő hangján fog megszólalni ugyanis a Midway Games legújabb játékának egyik szereplője, Edgar, a kicsi, szürke földönkívüli.
Vágólapra másolva!

Marilyn Mansonnak minden adottsága megvan legújabb szerepéhez: eltérő színű szemek, vékony, örökké változni képes gumiszerű testalkat. Nem csoda, hogy már volt alkalma földönkívülit játszani egyik videoklipjében. Mindezekre azonban most nem lesz szüksége, csak a hangját kell hallatnia.

"Egy olyan földönkívülinek kölcsönzöm a hangomat, aki hasonlóan érez, mint én. Utálja az embereket, és nem bízik a politikusokban. Ő kalauzolja a játékost küzdelmeken és sikereken keresztül. A játékos nem lehet biztos benne, Edgar jó-e vagy rossz. Szerintem ő mindkét tulajdonságot magában hordozza" - mondta a játékkal kapcsolatban.

Az Area 51 nevezetű videojáték sztorija 2005-ben játszódik, helyszíne a titokzatos 51-es légibázis, ahol különböző ufó-kísérleteket folytatnak. A bázison lévő személyzeten belül járvány tör ki, amit a főszereplőnek, Ethan Cole-nak kell megfékeznie, valamint az összeesküvésekre is fényt kell derítenie. A játékban megjelenő szörnyeket a Stan Winston Stúdió csapata tervezte, akik az Alien, a Predator és a Jurassic Park figuráit is kreálták.

Az énekesen kívül a játékban hallható lesz David Duchovny (az X-akták Mulder ügynöke) és Powers Boothe (Frailty) is. Manson szerint rengeteget számít, hogy népszerű sztárok hangján szólalnak meg a szereplők, hiszen ez még jobban kitágítja a játékosok képzeletét.