Rodman menekülni kényszerült Madonnától

Vágólapra másolva!
Dennis Rodman, a Féregként emlegetett, nem éppen szűzi imidzsű egykori NBA-sztár kitálalt, s Madonna ennek ennek egyáltalán nem örül. A két extrovertált sztár gyors és viharos kapcsolata gyakorlatilag így festett: Madonna call-boynak használta Dennist, az pedig igyekezett menekülni.
Vágólapra másolva!

Dennis története valahogy úgy hangzik: az énekesnő gátlástalanul elcsábította őt, a kiszolgáltatott helyzetben lévő gyenge férfit. A csábítás története pedig Madonnához illik: a díva álfotózást rendezett, ahol is közösen pózoltak volna a kamerának: a több mint két méter magas fekete Féreg és az apró szőke szexszimbólum.

Utólag kiderült azonban, hogy a fotózás csak álca, sőt kelepce, amit az énekesnő arra használ fel, hogy közelebb kerülhessen Rodmanhez. Sikerült is: Madonna hamarosan az ágyában tudhatta őt.

Elmondása szerint Rodman ugyan még néhányszor hajlandó volt elcsábulni, az affér végül mégsem bizonyult tartósnak. Rodman szerint azért lett ilyen gyorsan vége, mert Madonna kielégíthetetlen volt. Naponta akár tízszer is felhívta, és azonnal szexelni akart. Ezt a tempót pedig úgy látszik, még a folyamatosan karbantartott sportolói fizikum sem bírta felvenni, ráadásul Madonna azt szerette volna, ha Rodman azonnal ugrik, amikor csak ő úgy kívánja.

Az időközben névváltoztatást - Eszter, az illedelmes zsidó lány nevét venné fel - fontolgató Madonna jelenleg Guy Ritchie brit filmrendezővel él boldog házasságban, gyerekekkel, családi birtokokkal és vállalkozásokkal, mesekönyvekkel - élete már-már konvencionálisnak mondható. Nemrégiben az ABC-nek adott interjújában hirtelen feltárulkozott. Korábbi házasságai mellett kitért. előző kapcsolataira is - többek között Rodman mellett Sean Penn-nel és Warren Beattyvel is folytatott viszonyt -, mint mondta, ezeket meglehetősen esetlegesen, sőt önzően alakította.