Madonna és Britney újra csókolózhatnak

Vágólapra másolva!
Madonna és Britney azt tervezik, hogy megismétlik a tavaly nagy port kavart színpadi csókjukat - persze csak abban az esetben, ha Britney addigra felépül.
Vágólapra másolva!

Madonna hivatalosan is felkérte Britneyt, hogy szerdán New Yorkban együtt lépjenek fel Madonna hat állomásból álló turnéjának első helyszínén.

A Sun című brit napilap tájékoztatása szerint a páros nem titkoltan arra készül, hogy újból előadják a tavaly augusztusi MTV-díjátadón bemutatott csókot. Akkor Madonna Hollywood című számát énekelték, majd a közös produkciót egy nyelves puszival zárták.

Britneynek viszont lehet, hogy le kell mondania a fellépést, mivel a közelmúltban legújabb klipje forgatása közben megsérült. Brit hírforrások szerint "Britney azonnal rábólintott a gondolatra, hogy ismét Madonnával lépjen fel". Tavaly a csók miatt óriási médiafigyelmet kapott a páros.

A Sun tudósítása szerint Britney nagyon lelkes, a két sztár ügynökei állandó kapcsolatban vannak, hogy a szerdai fellépés előtt minden egyeztethessenek. Állítólag a múlt héten már meg is állapodtak a részletekben.

Ha Britney orvosai nem engedik, hogy szeptemberig fellépjen - ekkor fejeződik be Madonna turnéja -, akkor egyeztetnek egy külön időpontot.

Madonnának szintén vannak egészségügyi problémái, a túlhajszoltság miatt múlt héten második alkalommal esett össze a színpadon. Ennek ellenére fel sem merült, hogy lemondja a több mint három hónapos turnét.