Britney újabban Kabbalah esküvőt tervez

Vágólapra másolva!
Spears tündérmesét adaptáló esküvője terveit sutba vágta, és a sztárok körében oly népszerű zsidó miszticizmus szerint akarja lebonyolítani az életre szóló eskütételt. Az esemény körül nagy a felhajtás, hiszen ez lenne az első Kabbalah esküvő a holtodiglanok történelemben.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Briney a vallásban is követi Madonna példáját, ő is a Kabbalah híve

Britney esküvője körül nagy a felhajtás. Hetekkel ezelőtt még arról értesültünk, hogy a 22 éves díva tündérmesébe illő fehér esküvőt tervez, ma már azt híreszteli a szőke ciklon, hogy változik esküvője forgatókönyve, és a ceremóniát a Kabbalah szellemében akarja megtartani.

Brit Kabbalah esküvője lenne az első ilyen ceremónia a híres esküvők történetében (bár bizonyára követendő példát is állít a házasodni vágyó sztárpárok körében), amelyet ha Miss Spears véghez visz, csakis baptista szülei megbotránkoztatása árán teheti.

Nem újdonság a hír, Hollywood apraja-nagyja a hódol a zsidó misztitizmusnak. A vörös színű Kabbalah karkötő nem egy híresség csuklóját díszíti. Állítólag a hírességeknek jó szerencsét, rengeteg szerelmet és kiváló szexet ígér a tanítás. Britney Spears szorosan Madonna nyomdokaiban lépked, így lett ő is Kabbalah-hívő, akárcsak Demi Moore, Mick Jagger és számos hollywoodi híresség.

Britney Spears-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/010/063

A menyasszony szülei teljesen kétségbe estek, mikor megtudták, hogy mindennél jobban szeretett lányuk, úgy tűnik, meggondolta magát a ceremóniával kapcsolatban. (Mekkora lenne a riadalom, ha őszre a vőlegény, Kevin Federline személye körül is némi változás állna be.) Egy bennfentes a Daily Mail című újságnak elmondta, hogy a Spears családnak a változtatások miatt fenntartásai vannak az esküvővel kapcsolatban. Bár elképzelhető, hogy ez az útja annak, hogy a család mindkét vallás hívei jól megférjenek egymás mellett, és így mindenki boldog lehet.

A Madonna és Britney közt elcsattant botrányos csók már tulajdonképpen leleplezte Brit érdeklődését a Kabbalah iránt. Az köztudott, hogy a pop-díva Madonna és férje, Guy Ritchie azon hollywoodi sztárok közé tartozik, akik hűséges követői az Amerikában is közkedvelt miszticizmusnak.