Courtney Love éveket ülhet börtönben

Vágólapra másolva!
Courtney Love amerikai rocksztár nem kevesebb, mint ötórás késéssel érkezett meg a New York-i bíróságra, ahol testi sértés miatt kellett felelnie, mert márciusban egy fellépése alkalmával egy bárban egy vendéget mikrofonjával megsebesített a fején.
Vágólapra másolva!

A bíróságra rózsaszín selyemruhában és hasonló színű magas sarkú cipőben érkező művésznőt a bírónő, Melissa Jackson nyomban megrovásban részesítette, és morózusan közölte vele, hogy kis híján már letartóztatási parancsot adott ki ellene. A tárgyalás közben viszont azért kellett újabb figyelmeztetésben részesíteni a haszontalan Courtney Love-ot, hogy ne beszélgessen folyton a mellette ülőkkel.

Forrás: red dot

"Világossá akarom tenni, hogy 9:30-ra kellett volna megjelennie a bíróságon, nem pedig háromra. Ez nem elfogadható. A szabályok önre is ugyanúgy vonatkoznak, mint bárki másra" - közölte dühösen a bírónő Courtney Love-nak. Cobain özvegye elnézést kért, de közben egy doboz cigivel játszott.

Kaliforniában egyébként három ügyben - egyebek között testi sértés és kábítószerrel való visszaélés - miatt folyik bírósági eljárás az énekesnő ellen. A szaporodó jogi problémái miatt a héten lemondta 24 koncertesre tervezett nyári amerikai turnéját. Nemrég megvonták tőle 11 éves kislánya, Frances Bean felügyeleti jogát, s ha az egyes eljárásokban elítélik, Courtney Love akár több évre is börtönbe kerülhet.