Phil Collins musicallé gyúrta Tarzant

Vágólapra másolva!
Koncertezni már nem akar, a színházi produkciókhoz azonban vonzódik a brit sztár, aki a dzsungel hősének megzenésített történetével szeretné folytatni pályafutását.
Vágólapra másolva!

Phil Collins musicalt komponált a Tarzanból. "A dalok mind elkészültek, most már csak meg kell találnom azokat, akik énekelni fognak és a koreográfiát kidolgozzák" - nyilatkozta a brit zenész, aki búcsúkoncert-körútja során június 4-én Bécsben lép fel.

"Egész biztosan ez lesz az utolsó koncertkörutam" - jelentette ki Collins a Gala című német folyóiratnak. Felesége, Orianne azt tanácsolta neki, hogy tegyen még egy körutat. Ezért most minden hónapban más és más kontinensen koncertezik az 53 éves művész.

Collins elmondta, hogy legkésőbb 2006-ban végleg felhagy a koncertekkel, mert kisebbik fia, Nicholas akkor megy iskolába. A sztár, aki a Genfi-tó partján él családjával, azt tervezi, hogy a váltás után minden reggel elkíséri majd a gyereket az iskolába és délután érte megy, akárcsak minden rendes apa.

A Genesis együttes után szólópályára lépett zenész úgy látja, a stafétát gyermeke veszi majd át tőle, mert a hároméves kisfiúról már most megállapítható, hogy éppen olyan szívesen dobol, mint az apja. Az idősebb fiú, Simon is szeret játszani az ütős hangszeren, Lily, Collins 14 éves lánya pedig a színészi pálya iránt érdeklődik.