Madonna nagy sorozatra készül

Vágólapra másolva!
Madonna élvezi, hogy a Re-Invention turnéján előadott, John Lennon által írt Imagine című szám hihetetlenül pozitív fogadtatásban részesült, mert minden vágya, hogy az embereknek feltűnjön: a háború valódi vesztesei a gyerekek.
Vágólapra másolva!

A korábban erotikusan túlfűtött, mély szexualitást ábrázoló klipeket gyártó Madonna már tavaly imázst váltott: a lovaglópálcával, korbáccsal csapkodó domina szerepe helyett gyakran alkalmazta a gondoskodó, kedves anyuka figuráját. Gyerekkönyvek kiadása mellett még az is belefért, hogy forró csókot váltson a színpadon Britney Spearsszel és Christina Aguilerával.

A békét hirdető szupersztár hétfőn, a turné nyitóelőadásán Los Angelesben mutatta be az új produkciót: miközben a béke himnuszát énekelte, mögötte óriási kivetítőn szenvedő gyerekekről készült felvételek voltak láthatók - írja a WENN. "Vallomásra készültem, és úgy érzem, ez a legnagyszerűbb békedal. Bárcsak én írhattam volna meg, de hát mindegy, nekem az maradt, hogy minél jobban próbáljam meg előadni. Igazán fontos volt a mögöttem látható képsor, mert így egyértelműen rámutathatok, hogy a gyerekekről is szól ez az egész káosz és pusztítás. Szerintem erre sokan nem is gondolnak" - mondta Madonna.

A pop királynője érzi, hogy már nem húszéves - az immár 45 éves sztár már a Re-Invention turné nyitókoncertjén megsérült, fájlalja a térdét és a derekát. "Kész vagyok. Kimerítő ez az egész. Fogalmam sem volt, hogy mire vállalkozom" - mondta Madonna. A hírek szerint egészségi okokból lemondta a turné második fellépését, gyomorpanaszokra hivatkozva. A sztár a honlapján azt ígéri, a másnapra halasztott koncerten 100%-ot nyújt majd a színpadon.