Ice-T és Hasselhoff együtt rappelnének

Vágólapra másolva!
Furcsa ötlete támadt Ice-T-nek, a rapper ugyanis ahelyett, hogy egy fiatal tehetséget venne a szárnyai alá, inkább a Baywatch egykori sztárját, David Hasselhoffot támogatja.
Vágólapra másolva!

A rapper állítólag cseppet sem viccel, amikor azt állítja, hogy a középkorú színészből a hip-hop következő nagy dobása válhat - írja a VIVA. Az 51 éves Hasselhoff és Ice-T azóta jó barátok, amióta egymás szomszédságában élnek Los Angelesben. "Ez a pasas egy legenda, és mi meg fogjuk mutatni egy egészen új oldaláról is. Hoff nagyon jól rappel, és még a humora is a helyén van" - nyilatkozta Ice.

A gengszerrap vagy a hardcore west coast rap fenegyereke Tracy Morrow néven látta meg a napvilágot, illetve a világ árnyas oldalát. A szakértők a hip-hop egyik legintelligensebb, ugyanakkor legfrusztráltabb alakjának tartják, aki dalaiban kiválóan mutatta be a fekete gettók, a piti gengszterek világát. 1987-ben jelentette meg első nagylemezét, Rhyme Pays címmel, majd 1991-től kezdve a színészettel is megpróbálkozott. Egy évre rá jelentette meg a Body Count című albumot, rajta a Cop Killer-rel: a nagy publicitást kapott, komoly galibát kavart dalban egy rendőrgyilkosságról rappel - az elkövető szemszögéből.

Hasselhoff inkább a Knight Rider-ből és a Baywatch-ból ismert, de próbálkozott már zenéléssel is. Első (pop) lemeze 1984-ben jelent meg, majd a következő tizenöt évben még hat, valamivel rockosabb albummal jelentkezett.