Bushra hivatkozva Ice-T feltámasztja a Body Countot

Vágólapra másolva!
Ice-T az USA-ban uralkodó helyzetre és Bush "világhatalmi törekvéseire" hivatkozva úgy határozott, hogy feltámasztja a Body Countot. A politikailag több mint aktív együttes Cop Killerrel híresült el végképp.
Vágólapra másolva!

Nagyjából egy évtizede történt, hogy fél Amerika felhördült a Cop Killer hallatán, s nem kevés koponyában született meg a gondolat, hogy nem csak a dalt, de a formációt is be kellene tiltani. Mindez végül nem történt meg, öt évvel később az együttes mégiscsak feloszlani látszott, amikor a dobos Beatmaster leukémiában meghalt, majd hamarosan a basszusgitáros Mooseman "olyan körülmények között lelte halálát, melyekről azóta is rapelek" - ahogy Ice-T fogalmazott. "Azóta sem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy valaki meg ne kérdezné: OK, de hol a BC? Vicces ez, már több mint tíz éve, hogy a Body Count összeállt, és azóta sincs egyetlen normális fekete rockbanda se. Most itt az idő - vissza kell térnünk, mint Godzillának - néha ő is visszajön és porig rombolja a várost."

leftA Body Count abszolút klasszikusai.http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263007467612311&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keres.html?kereso.szo=BODY+COUNTGyarapítsa gyűjteményét!

Ilyetén a Body Count is visszatért a stúdióba, hogy megmondhassa a véleményét a világról, bár számaik Ice-T szerint ezúttal nem okoznak majd közfelháborodást, már csak azért sem, mert amit ők gondolnak, azt gondolja mindenki. "Amíg Clinton volt a Fehér Házban, mindenki nagyon önelégült volt, szépen hátradőlt mindenki. Vele csak annyi gond volt, hogy szexelt a Fehér Házban. Ebbe elég nehéz lenne belekötni. De most itt van Bush - vagy egy Bush fia (lefordíthatatlan szóvicc: son of a Bush), aki éppen világuralomra tör. Azt hiszi magáról, ő Julius Ceasar. Eljött a Body Count ideje."

Elmondásai szerint Ice-T amúgy is alaposan belehúzni készül: az új Body Count-lemez elkészülte előtt még ki akarja adni új szólóalbumát, a Gangsta Rap címűt, valamint SMG, vagyis Sex, Money and Guns nevű újonnan összehozott formációja is előáll bemutatkozó anyagával.