Kylie terhes lehet

Vágólapra másolva!
Londoni lapértesülések szerint több jel is arra mutat, hogy Kylie Minogue gyermeket vár barátjától, a francia színész Olivier Martineztől.
Vágólapra másolva!

A 35 éves énekesnő a hétvégén adott koncertet Rotterdamban, ennek kapcsán röppentek fel az első pletykák arról, hogy Kylie esetleg terhes lehet. A fellépés alkalmából tőle szokatlan módon Minogue egy nagyon bő, térdig érő ruhát viselt, amellyel a brit Daily Star tudósítása szerint egyre növekvő pocakját igyekezett elfedni.

A lap szerint további bizonyíték, hogy a popsztár ezúttal korántsem a tőle megszokott energikus ritmusban táncolt a színpadon, főként háttértáncosai adták elő a szokásos show-elemeket. Kylie a koncerten azt sem engedte, hogy lefényképezzék, egyes források szerint ez is azt engedi sejtetni, hogy áldott állapotban van.

"Mind azt vártuk, hogy Kylie a szokásos tempójában adja le a koncertet, de szinte alig mozgott a színpadon. A show legnagyobb részét a háttértáncosok adták elő" - erősítette meg a pletykákat Kylie fellépőcsapatának egyik tagja.

"Ennek ellenére nagyon jól nézett ki, szinte sugárzott a színpadon" - tette hozzá a neve elhallgatását kérő forrás.

A pletykák mellett szól az is, hogy Kylie korábban sem rejtette véka alá, hogy szeretne családot alapítani.

"Szinte hallom, hogy ketyeg a biológiai órám. A legtöbb ismerősömnek már van gyereke, és bár általában imádok dolgozni, mostanában ez kezd megváltozni. Határozottan állíthatom, hogy Oliviernek van némi köze ehhez" - nyilatkozta az énekesnő egy nemrégiben adott interjúban.

Minogue a napokban egy Las Vegas-i koncertet is lemondott, arra hivatkozván, hogy nem akar túl messzire repülni. A londoni bulvársajtó állítása szerint ez a fajta kényeskedés korábban sosem volt jellemző az ausztrál sztárra.