Mégsem áll össze a Spice Girls

Vágólapra másolva!
Az egykori Spice Girls együttes mind az öt tagja összegyűlt a szintén Spice Girl Victoria Beckham hertfordshire-i házában. A közös vacsora találgatásra ösztönözte a sajtót. Victoria szóvivője azonban cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint a lányok válogatásalbum kiadatására készülnének, netalán újraalakítanák az együttest.
Vágólapra másolva!

A Spice Girls együttes egykori tagjai cáfolják, hogy a Victoria Beckham házában tartott közös vacsorát azért szervezték volna, mert újra szeretnék alakítani az együttest.

Az egykori Spice Girl, Victoria Beckham szóvivője cáfolta, hogy az összejövetel célja egy esetleges válogatás album kiadatása vagy az együttes újraalakulása lett volna.

Twin Peaks-játék: Nyerjen DVD-t! /szorakozas/20030127twin.html

"Valóban találkoztak mind az öten, de csak hogy beszélgessenek. Az újraegyesítésről szóló híreszteléseknek nincsen valóságalapja. Mindannyian a szólóénekesi pályájukat egyengetik. Victoria és Emma épp most kötöttek szerződést, Geri is elfoglalt. Őrültség azt állítani, hogy újra együtt dolgoznak majd."

A brit lányegyüttes annak idején 9 dallal is a slágerlisták élére került. Első nagylemezükből összesen 28 millió példányt adtak el.