Kylie ismét új nyelven beszél

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue még ebben a hónapban újabb kislemezzel jelentkezik. A Slow után most a Red Blooded Woman című számhoz készül videoklip az énekesnő legutóbbi, Body Language című albumáról.
Vágólapra másolva!

A kisfilmet az a Jake Nava rendezte, aki Beyoncé és Jay-Z duettjét, a Crazy In Love-ot vagy Kelis Milkshake című videóját is jegyzi.

A műről egyelőre mindössze annyit lehet tudni, hogy Los Angelesben forgatták.

Különlegessége, hogy állítólag ez lesz Kylie egyik leglátványosabb klipje, amely R'n'B stílusával, élénk piros, zöld és arany színeivel az énekesnő korábbi imidzséhez képest merően új látványvilágot tükröz majd.

Az előző lemez tempós, pörgős hangzásához képest a Body Language valamivel lassabb, kifinomultabb zene, az ausztrál dívától már megszokott eleganciával és érzékiséggel.

A kilencedik album elkészítésében olyan nevek vettek részt, mint Emiliana Torrini, aki többek között Paul Oakenfoldnak és a Thievery Corporationnek is írt már dalokat. Torrini mellett a közreműködők névsorát erősíti Mr. Dan - aki Doc Martinnal és Fatboy Slimmel dolgozott együtt -, Baby Ash, Caroline Poole, valamint az a Johnny Douglas, aki a Fever nemzetközi kiadásán található bónusz számot írta. Rajtuk kívül nagy meglepetésként a brit R'n'B-szenzáció, Ms. Dynamite is készített egy számot az énekesnőnek, amely szintén felkerült az albumra.

A VIVA zenecsatorna a londoni világpremierrel egy időben, január 24-én, szombaton este a VIVA Chart Show-ban tűzi először műsorára a vadonatúj klipet.