Timberlake korábban homályban élt

Vágólapra másolva!
Justin Timberlake utalt arra, hogy az N'Sync nem fér bele a jövőről épített képébe. Az énekes a Rolling Stone magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy nem tartja valószínűnek a popcsapat reneszánszát. Tinilányok ezrei könnyezve fogadták a hírt.
Vágólapra másolva!

"Azt hiszem, egész idő alatt egyfajta homályban éltem - arra gondoltam, mások azért mondják rólunk, hogy tini-popot játszunk, mert nem értenek hozzá. Most, visszatekintve rájöttem, igazuk volt. Életem néhány igazán feledhetetlen élményét éltem meg a srácokkal, de ha felteszem magamnak a kérdést, vajon legalább tízszer olyan jó-e az, amit a Justified kapcsán csináltunk, azt kell mondjam, igen, ez tényleg sokkal jobb" - bizonygatta döntésének helyességét az ifjú popcsillag, ki az elmúlt hónapokban több rangos elismerést is kapott.

Justin Timberlake nyilatkozata ellent mond annak, hogy társa, Lance Bass múlt hónapban kijelentette: új dalokat ír az N'Sync következő lemezére. Ugyankkor mások is szólóban tervezgetik pályafutásukat: januárban jelenik meg az N'Sync nevű popcsapatból ismert, JC Chasez első szólóalbuma, amit rövid klubturnéval szeretne bevezetni a köztudatba.