Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Sophie Ellis Bextor első gyermekét várja kedvesétől, a session-zenész Richard Jonestól.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő mindössze négy hónappal azután ismerkedett meg a gyermek édesapjával, hogy szakított előző szerelmével (és menedzserével), Andy Boyddal, akivel összesen hat évig voltak együtt - adta hírül az Ananova.com.

"Mindig is vágytam arra, hogy anya legyek. Richard és én nagyon izgatottak vagyunk. Alig várjuk, hogy megszülessen a baba" - mondta Sophie.

A harmadik hónapban levő énekesnőnek meggyőződése, hogy Richard álmai férfija, nagyon boldog, hogy családot alapítanak, és még több gyermeket szeretnének.

Sophie és Richard Jones a Jonathan Ross tv-showban, a színfalak mögött pillantotta meg először egymást, s a találkozás mindkettejükre elementáris erővel hatott. A pár London egyik legelőkelőbb negyedében, Notting Hillben lakik Sophie 400 ezer fontot (mintegy 150 millió forintot) érő házában.

Az énekesnő nemrég adta ki második szólóalbumát Shoot From The Hip címmel, amelyről két kislemezt jelentet meg. A Murder On The Dancefloor előadója részlegesen lemondta európai, japán és dél-amerikai koncertkörútját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről