Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Sophie Ellis Bextor énekelt a vámosoknak

Vágólapra másolva!
Sophie Ellis Bextor énekesnő a Mixed Up World című új dalának promóciója kapcsán látogatott el Berlinbe, ahol a vámosok nehezen tudták azonosítani szőkére festett hajkoronájával. Végül kénytelen volt dalra fakadni, hogy meggyőzze a reptér dolgozóit: ő valóban énekesnő, aki azonos az útlevélképen látható fekete démonnal.
Vágólapra másolva!
Forrás: ==
Forrás: ==

Sophie Ellis Bextor énekesnő a Mixed Up World című új dalának promóciója kapcsán látogatott el Berlinbe. Az országba érkezve a reptéri vámosok arra kérték, hogy énekeljen és táncoljon nekik, különben nem engedik be az országba - adta hírül a WENN.

Az angol sztár nemrég festette be fekete haját szőkére, és a berlini reptér munkatársai nem hitték el, hogy útlevele igazi, míg elő nem adott 30 másodpercet a Murder On The Dancefloor című slágeréből.

"Eleinte viccesnek találta, de aztán eltelt egy óra, két óra, aztán három, és az énekesnő egyre inkább kezdte elveszíteni a türelmét. Végül egy biztonsági ember azt javasolta, hogy ha tényleg sztár, akkor énekeljen egy dalt. Sophie nem volt túl lelkes az ötlettől, de két választása volt: vagy énekel, vagy sarkon fordul és hazamegy. Énekelt egy kicsit, és pár tánclépést is tett" - mesélte az énekesnő egyik közeli ismerőse.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről