Legolas ingyen vállalta a Blue klipjét

Vágólapra másolva!
A Gyűrűk urában feltűnt sztár, Orlando Bloom elvállalta, hogy szerepel az év felfedezettje, a Blue nevet kapott brit fiúcsapat Guilty című klipjében.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA színész amúgy akár 700 millió forintot is felvesz egy filmért, de miután összebarátkozott a fiúcsapat énekesével, Duncan James-szel, londoni éjszakai csavargásai során, ingyen ajánlotta fel szolgálatait. Duncan így emlékszik vissza: "Beszéltem a fiúkkal, és úgy döntöttünk, hogy az új kliphez kellene egy sztár. Nem nagy szerep, de ez Orlandót csöppet sem zavarta. Azt mondta, számíthatunk rá. Ha az ember maga ír egy számot, az olyan, mintha a gyermeke lenne, szereti végigkíséri útján. Éppen ezért hihetetlen érzés, hogy Orlando is benne lesz."

Orlando legújabb munkáját még csak nemrég mutatták be Amerikában; a Pirates of the Carribbean: The Curse of the Black Pearl című kalandfilmben Johnny Depp, Geoffrey Rush és Keira Kneightley oldalán szerepel. Ennek ellenére már most forgatja a Troy című alkotást Brad Pitt-tel, s ha ez is kevés lenne a fiatal sztár rajongóinak: hamarosan bemutatják A Gyűrűk Ura harmadik epizódját is.