Rod Stewart elválik Racheltől

Vágólapra másolva!
Rod Stewart és modell felesége, Rachel Hunter négyévnyi különélés után úgy döntöttek, hivatalosan is kezdeményezik a válást. Az énekes nem kíván újranősülni, ám úgy gondolja, tartozik ennyivel jelenlegi partnerének, a szintén szőke Penny Lancasternek.
Vágólapra másolva!

A brit The Sun elnevezésű bulvárlap értesülései szerint Rod Stewart és szőke modell felesége, Rachel Hunter négyévnyi különélés után úgy döntöttek, hivatalosan is kezdeményezik a válást.

Az 57 éves Rod és a 34 éves Rachel nem sokáig búslakodtak házasságuk kudarcán. Mindketten számos viharos - és a sajtó nyilvánossága által kísért - szerelmi afférba bonyolódtak, ezek közül is a Rachel és a brit popszakma fenegyerekeként emlegetett Robbie Williams között kialakult románc vált a legemlékezetesebbé, Rod pedig újabban a hosszú combú Penny Lancasterrel mutatkozik előszeretettel.

"Eleget adóztam már a házasság intézményének, és semmi kedvem továbbra is magam után vonszolni a már csak papíron létező házasságomat. Úgy döntöttem, amint hazaérek Los Angelesbe, elválok. Itt az ideje, hogy szakítsak a múlttal - és őszintén szólva Pennynek is tartozom ennyivel" - nyilatkozta az énekes, aki a jelek szerint hamarosan túl lesz második házasságán is.