Jennifer Lopez terhességéről cikkeznek

Vágólapra másolva!
Lapértesülések szerint Jennifer Lopez énekesnő terhes, a gyermek apja a sztár jelenlegi barátja, Ben Affleck.
Vágólapra másolva!

fotó: HölgyórumJennifer Lopez gyereket vár jelenlegi barátjától, Ben Affleck-től - állítják a sztár barátai, akiknek az énekesnő beszámolt a terhességéről. A közelmúltban egyes újságok pedig arról írtak, hogy Jennifer Lopez és a színész 1.5 millió dolláros, azaz közel 400 millió forintos esküvőt terveznek a februári Valentin-napra. A brit Daily Star című lap azt írta, hogy az esküvő Puerto Ricoban tartják, a meghívott vendégek között pedig ott lesz Ben Affleck legjobb barátja, Matt Damon, Jack Nicholson, Al Pacino, Elton John és Ricky Martin is.

Kapcsolódó hír, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck az egyik New Jersey-i ékszerésznél járt, ahol az énekesnőnek megtetszett az egyik Rolex óra, de túl olcsónak találta, ezért nem akarta felpróbálni. Ben Affleck azonban ragaszkodott hozzá, nézzék meg, hogy áll az énekesnőnek a 25 ezer dolláros, azaz 6 millió forintos óra, és mivel jónak tűnt, a színész rögtön kettőt vett belőle. "Ben a Rolexeket nézegette, és ráakadt egy gyönyörű platinaórára, gyémánt berakással, gyémántokkal a szíjon is. Egyértelmű volt, hogy Jennifer-nek is tetszett, de nemet mondott, miután azonban felpróbálta, barátja meggyőzte, hogy igenis jól áll neki és szüksége van rá. Ben ezután úgy döntött, vesz az énekesnő édesanyjának is egy majdnem ugyanolyan órát" - mondta egy szemtanú.

Az utóbbi óra olcsónak számít Ben Affleck korábbi szerzeményéhez képest, amely 375.000 dollárt, azaz 100 millió forintot ér. A Vacheron Constantin Lady Kalla márkájú időmérőt, amely gyémántokkal és smaragddal van kirakva szintén Lopeznek vettte a szerelmes színész.