J.Lo és Ben Affleck románca már nem titok

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: Hölgyfórum Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelméről hónapok óta folynak találgatások, most azonban úgy tűnik, már ők sem bánják, ha nyilvánosságra kerül a kapcsolatuk. A két sztár télen ismerkedett össze a Gigli című film forgatásán, ami várhatóan 2003 májusában kerül majd a mozikba. Márciusban Affleck a két legnevesebb hollywoodi magazinban nyilatkozatot tett közzé, amelyben partnerét szuperlatívuszokban magasztalta. A dicsérő szavak mellett Affleck arra is utalt, hogy szívesen szerepelne Lopez partnereként annak összes további filmjében. Az énekes-színésznő két hónap múlva, májusban reagált a nyilatkozatra, meghatottságát hangsúlyozva.

Afflecknek nem is kellett sokáig várnia arra, hogy vágya teljesüljön: ebben a hónapban kezdődnek a munkálatai J.Lo következő filmjének, a Jersey Girl című vígjátéknak, amelyben újra Affleckkel játszik együtt.

A pár azonban már a magánéletben is összetartozik, legalábbis J.Lo barátai szerint. Az énekesnő hozzátartozói állítják, hogy Lopez saját születésnapi összejövetelén Ben Affleck társaságában jelent meg, és úgy mutatta be, mint "új barátját". Három nappal később beadta a válókeresetet Chris Judd ellen. A US Weekly's című lap exkluzív fotókat mutatott be róluk, amelyeken a pár félreérthetetlenül közel áll egymáshoz. Az énekesnő szóvivője azonban egyelőre nem nyilatkozik az ügyről.

J.Lo és Chris Judd táncos-koreográfus a "Love Don't Cost A Thing" című videoklip forgatásán ismerkedett meg egymással, és szeptember 29-én házasodtak össze. Lopez július 28-án indította el a válópert.

Korábban:
J.Lo elcsábította Ralph Fiennest
A féltékeny nők rettegnek Jennifer Lopeztől