Madonna a Bond-film helyett a Britannicában

Vágólapra másolva!
Madonna nem szerepel az új Bond-filmben, mivel annak felvétele ütközik színházi jelenéseivel. Megteheti, hisz már akkora sztár, akinek az Enciklopaedia Britannicában is jár egy cikk.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy Madonna végre megkapott egy szerepet az új James Bond filmben, úgy döntött, mégsem él a lehetőséggel.

Mrs. Guy Ritchie több hónapon keresztül azt hangoztatta, hogy egyedül abban az esetben énekli el a Die Another Day című új film betétdalát, ha ő maga is szerepelhet a filmben.

Az MGM végül hajlott az alkura és szerepet ajánlott. Sokak szerint az aprócska epizód nem elégítette ki Madonna igényeit, s így az ajánlat ellenére az énekesnő mégsem látható majd a moziban.

"Az MGM felajánlott egy rövid szerepet Madonnának, de ütközik az időpont egy londoni színpadi darabbal, amiben szintén szerepel," - mondta diplomatikusan az énekesnő szóvivője, arról nem nyilatkozva, vajon a betétdalt felénekli-e a sztár.

Ezzel egy időben érkezett a hír, miszerint Madonna belép azon híres személyiségek sorába, akik megmérettek és elegendőnek bizonyultak arra, hogy szerepelhessenek az Enciklopaedia Britannicában.

A 2002-es kiadás tartalmazni fogja több showbizniszben forgó ember nevét; Madonnán kívül például Harry Potter megalkotóját, J.K. Rowlingot is említik. Az új címszavak között szerepelni fog Sir Anthony Hopkins, és az Oscar-díjas Dame Judi Dench neve is.

Korábban:
Brosnan megsérült az új James Bond-film forgatásán
Madonna is énekel az új Bond-filmben

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Madonna albumaival