Balaton Sound: az agyunkon doboltak a zárónapon is

Események

2016. 07. 09., Balaton, Balaton Sound, fesztivál, Party, Telekom, Zamárdi, DVBBS
Vágólapra másolva!
Még utoljára az agyunkon doboltak az ütemek, még utoljára porzott a talaj az ugráló dropvadászok alatt, végigfolyt az izzadság a kigyúrt mellizmokon a veretés közben. Olyan szédült szeleteléssel intett búcsút a Balaton Sound a fesztiválozóknak, hogy garantáltan belevéste magát mindannyiunk memóriájába. Így látta az Origo a zárónap történéseit!  Az előző négy nap élő közvetítése az Origón:  Dögösen indult a Balaton Sound Csípőtekergetés, feszítés, világsztárok: ilyen volt a második nap! Csattantak a torták, fröccsent a krém a fesztiválarcokon A veretővonaton nincsen fék
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül45 bejegyzés
20:04
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Veretes veretéssel zár a Sound

Nem tudja, mit csináljon az utolsó napon? Kedvetlenül rugdossa a faleveleket? Szomorúan néz a távolba a Balaton-parton? Segítünk! Programajánlónk.

20:08
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Máris nosztalgiázna?

Hiszen még hátravan az egész zárónap! Mindegy, ha annyira szeretné, itt el tudja olvasni, milyen volt a tegnapi hallójárat-kegyetlenkedés Zamárdiban.

20:11
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Ilyen fotókat idén még nem látott

Hiszen a 4. napon készültek. Nyilván megnézné a fürdőruhában chillező fesztiválarcokat, nem? De. Tegye is meg.

20:15
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Itt van Steve Aoki és a magyar zászló

A japán származású őrült veretőmester két napja járt a Soundon, el is készült a fellépései végén szokásos fotó közönséggel, zászlóval, és persze a Zamárdi feliratot is tartotta a közönség. Ja, meg egy teljesen felpörgött DJ is van a képen.

Hungary!!! Holy fuck u guys were insane! I love u @balatonsound

Steve Aoki (@steveaoki) által közzétett fénykép,

Aztán készült egy kép a hotelszobájában is, ahol egy csillag alakú pokémonnal hadakozott. Imádjuk a hapsit, komolyan!

20:20
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Ezt kapták elő a Nagyszínpadon

Micsoda riszpekt pukkant a színpadon! Az angol Duke Dumont a korábbi particsászárok, Lexy & K-Paul egyik évtizedes nagy partihimnuszát porolta le és kínálta tálcán a mulató ifjúságnak.

20:26
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

A fiú nyakában a lány

Egy dologra azért érdemes odafigyelni a Nagyszínpadnál. A hangfalakból olyan elemi erővel durrantgatnak elő a mélyek, hogy könnyen zavaró lehet. Főleg az öreg ketyegőnek. Érzékenyeknek nem ajánljuk. Másoknak - így a képen látható fiatal párnak - érdemes kipróbálniuk a belső, szervi hangmasszázst.

Csak óvatosan! Forrás: Origo
20:29
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Micsoda csúcstalálkozó a parton!

Három Buddy is a tóparton, össze is néztek a környékbeliek, hogy mégis mi ez az invázió. Az egyikük mintha kevésbé haverkodna, bár lehet, hogy csak introvertált.

Mindenhol ott vannak! Forrás: Origo

Támogatott tartalom.

20:35
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Gőzölög a tesztoszteron

Bár ez az utolsó nap, mégsem pihen senki. Nincs matinéhangulat. Így nem meglepő, hogy a srácok még pattintanak egyet a rostokon, hogy kinézzenek valahogyan Dimitri Vegasék esti hangversenyére.

Izom és ízület. Forrás: Origo
20:45
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Tökös dudások pacsiznak

Karányi–Zságer pacsi a beachen! Két zseniális fiú mosolygott egymásra az imént. Ilyen, amikor két tökös dudás elfér egy színpadon.

Hellosziaszevasz! Forrás: Origo

Balázs amúgy kedves fickó. Egyszer előreengedte kollégánkat a Margit körúti CBA pénztáránál, Budapesten.

20:48
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

A szerelem egy madár, gyúrósok!

A szerelem egy madár, szüksége van arra, hogy repüljön! Hangzott el az előbb a Sound edzőterménél a hangfalakból Madonna Frozen című dala. Az izmok érző szíveket védenek, ebben biztosak vagyunk.

20:53
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Van, aki kitart, akkor is, ha egyedül van

A nagyon látványos Sound and Bass Stage-en tegnap este hatalmas tömeg volt, és még nagyobb csapatás, most viszont inkább máshol nagy a buli. De van, aki kitart.

Csakazértis.

Jól teszi, hiszen, ha bulit akar, akkor valakinek el kell kezdenie, na!

Let's dance! Forrás: Origo
20:57
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Tyga nagyon nyomul, kollégánk panaszkodik

Most van az, hogy elkezdett hömpölyögni a nép, mindenki érzi, tudja, hogy itt a búcsú, a zárás, a fehérkendős integetés, és senki nem akar kimaradni belőle. Kollégánk ezzel párhuzamosan fejfájásról panaszkodik. Tyga közben a színpadon darál, kollégánk fülébe közvetlenül, ő legalábbis így érzi. Tygát egyébként a Balaton Sound Facebook-oldalán lehet nézni élőben!

20:59
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Nagy baj lesz, ha nem vedeltek eleget

Igyatok Sounderek! A hőség ugyanis az éppen elviselhető határán belül mozog. Fontos a folyadékpótlás. És most főleg vízre gondolunk, persze.

21:04
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Bölcs gondolat a Soundon

Egy bölcs üzenet, amellyel az egész szerkesztőség mélyen egyetért. És tényleg véletlenül jön pont az előző ivós poszt után egy újabb.

Nemangolosoknak: „Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk.” Forrás: Origo
21:08
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Gyönyörű a szerelem, de tényleg!

Rájöttünk, hogy az előbb miért vonult vissza a harmadik Buddy két társa közelségéből. Ugyanis nyilvánvalóan a kép alapján bimbózik valami. Lehet, hogy Sound-szerelem lesz ebből? De mit szólnak a guide-ok mindehhez? Ön egyébként próbálta a Buddy-t már az idei fesztiválszezonban?

Ahogy egymás felé közelednek azok a pici mancsok! Forrás: Origo

Támogatott tartalom.

21:13
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

A szemét nem hazudik - a nagy lebukás

Ha akarnák, akkor sem tudnák letagadni a szervezők, hogy van valami átfedés a Szigettel. A kukafedők például nem tudnak titkot tartani. Őrület.

Balaton Sound 2016 Forrás: Origo
21:20
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Akkor is hallják, ha nem akarják

Balaton Sound 2016 Forrás: Origo

Ennyien vannak a Nagyszínpadnál. De miért is ne akarnák hallani Tygát?

21:26
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Az imént ittasnak tűnő embereket láttak a Soundon

És ez minden csak

nem valami aljas tréfa.

Részegeket látok Forrás: Origo
21:32
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Sörárus Világtalálkozó a Soundon

A logisztikát és a hozzá hasonló mondhatni tudományágakat külön szakok ölelik fel az egyetemeken. Ez véletlen? Aligha. Viszont mélyebb ismeretek nélkül könnyen előfordulhatnak olyan balesetek is, mint az imént a Soundon. Egymás mellett négy mozgó sörárust látott Tudósító Tomink, pedig egyébként az lenne a dolguk, hogy szanaszéjjel legyenek a rendezvény területén. Így aztán az van, hogy máshol meg szomjaznak. Emberek. 

21:40
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Bár Tyga nagyon adja...

...azért azt be kell látni, hogy képzetlen hangjával történő állandó ordibálásának hosszú távú elviseléséhez eléggé idegállapotban kell lenni. Mindenesetre a félplayback-huszár még

így is képes sokakat mosolyra fakasztani.

Bár helyenként fekve zajlik a köszönömistenemmindig (Thank You God Always - értjük, ugye?) előadására történő gondtalan és féktelen bólogatás.

Teljes piánóban néhányan Forrás: Origo
21:48
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Hol jártál eddig, te lány, Úristen!!!

Az Origo.hu online portálnál dolgozó kollégánktól, Tudósító Tomitól az imént olyat kérdeztek, ami azért még minket, évtizedek óta Soundra járókat is meglepett: Hol van a Heineken Beach? Ó, te jó ég! Hát merre jártál eddig te lány? Bízunk benne, hogy a Balatont azért nem kell sokáig keresni. Viszont az útbaigazítást - becsületünkre legyen mondva - megkapta szépen. Tomink csak bután nézett utána. Van, aki még nem ismeri az egész helyszínt?

21:59
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Új Atlantiszt avathatunk ma este

A Balaton déli partja lehet a következő földrajzi egység, amely Atlantiszhoz hasonlóan egyszerűen eltűnik. Na nem a víz fogja elnyelni, hanem a dudorgódaliák döngöli a föld alá még az este folyamán. Ha ugyanis lehet hinni Tudósító Tomi szavainak, akkor olyan mértékű az élelmiszerfogyasztás ezekben a pillanatokban a Balaton Soundon, hogy ennyi szénhidrátbevitelt csakis egy óriási bombabuli követhet. Rettegj hát, Déli Part, rázós estéd lesz!

22:05
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Láncdohányosok tüntetnek a Nagyszínpadon

Belecsapott az este 8 óra utáni időszakba a The Chainsmokers elektronikus tánczenei duó. Úgy tűnik, hogy ezek az amerikai fiúk mindent ismernek, csupán egyetlen kifejezést spóroltak ki a kéziszótárukból: ez pedig a kímélet. Ha ugyanis ilyen hangerővel és erővel adagolják az ütemeket, akkor jó eséllyel senki sem fogja elhagyni a rendezvény területét. 

22:09
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Túlrázták a lányok!

A sört, így aztán Tudósító Tomi szeme láttára robbant a képükbe a két doboz folyékony kenyér. Hát igen! Erre fel is hívnánk az óvatlan Sounderek figyelmét: ha nem ti, akkor a színpadot elfoglaló The Chainsmokers egészen biztosan a szuszt és a szénsavat is könnyen kirázza belőlünk!

22:15
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Hol vagy Jamie Oliver?

Pontosabban hol számítasz te már, Jamie? A sztárséfek szűk táborában egy új versenyző jelent meg: Telekom Buddy! Bocuse d'Or? Lefutott. Michelin-kalauz? Ugyan! Ki se adjátok már. A konyha mától új fogalom, amit csak a legnagyobbak ismerhetnek.

Telekom Buddy a konyha császára Forrás: Origo

Támogatott tartalom

22:24
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Akiket nem lehet átverni

Vannak ám olyanok is, akiket nem lehet megvezetni holmiféle Nagyszínpaddal. Az ilyen gourmet Soundereket nem hatja meg az, ahogyan füstölögnek a Nagyszinpin, ha egyszer a fesztiválkedvenc hazai zenekar, a Cloud 9+ éppen a Jägermeister Arénába szorult. Tudósító Tomi ott is ragadt rendesen.

Családias Csapatás Forrás: Origo
22:29
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Szellős Sound

Az a helyzet, hogy jócskán megcsappant a Sounderek serege az utolsó napra. Legalábbis a péntekhez és a szombathoz képest kifejezetten családias fesztivál kerekedett a Balaton partján. Így viszont legalább könnyebb kiszúrni az olyan rokonszenves jelenségeket, mint például amikor valaki igazán jól érzi magát, ha kedvenc zenei stílusát hallhatja. Így tesz ez a két hölgy is a Music FM-nél.

Itt végre önmagam lehetek Forrás: Origo
22:44
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Egy mosoly Bódi Sylvitől

Nincs hiány a Balaton Soundon a szivárvány minden színében ragyogó, szépséges virágszálakból. Mi most megmutatunk két szálat a virágos rétről.

Balaton from above... ???? #balatonsound2016 #bigwheel #high #view #hungary #smile #sunshine

Janni Hönscheid (@jannihonscheid) által közzétett fénykép,

23:02
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Ezrek várják a szerelmet

A Láncdohányosok ugyanis most éppen a kvázi betegszabadságán lévő huszonéves titán, Avicii slágerét játsszák, a 'Waiting for love" c. szerzeményt. Egyébként egyszerűen nincs olyan ezen a bolygón, akinek ne nyúlnának hozzá valamelyik dalához.

Meg is tehetik,

hiszen mindössze fél perc hírnév jut csak mindenkinek: itt volt már velünk ma este - mások mellett - Dr. Dre, a Red Hot Chili Peppers, Robert Miles. A lényeg azonban a féktelen hátnemistudjukmicsoda... legyen csak

csapatás.

Vagyunk egy páran, százötvenhárman Forrás: Origo
23:11
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Olimpia 2024

Budapest olimpiai pályázatát népszerűsítik a Balaton Soundon is. Felhívjuk a figyelmet a háttérben lévő úrra, aki szeretett volna szerepelni a csoportképen, de csak a sör fért el.

Balaton Sound Forrás: Origo
23:24
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Lehet bárki a színpadon

Ha egyszer éppen pont most zajlik az EB-döntő is. A VIP-ben többen vannak, akik felismerték, hogy a Sound az csupán a focit elfedő világméretű összeesküvés. Ők tévét néznek.

Balaton Sound Forrás: Origo
23:26
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Közönségből közösség

A vastagra hízott közönség mobilfényekkel világította meg a színpadot a The Chainsmokers kérésére, és már pattog is a Don't Let Me Down.

23:33
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Boldog születésnapot Sound!

Hatalmas konfettiesővel ünneplik a Balaton Sound 10. születésnapját a nagyszínpadon, az elmúlt 10 évből vetítettek előtte felvételeket. Megnedvesedett az egyszeri csapatóember szeme is - de persze csak egy kis konfettitől, nem sírnak ám ők.

Balaton Sound Forrás: Origo
23:36
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Dimitri Vegas és Like Mike? Felejtsük el...

A focidöntő az új veretés. Ilyen megigézett tekintetből egyszerre legutóbb a körúton láttunk ennyit.

Balaton Sound Forrás: Origo
23:46
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Milyen mély a te szerelmed?

Kollégánk elkezdte számolni, hogy az alábbi számot hányszor játszották le eddig, de olyan 28 után elengedte a dolgot. Minden esetre, ha ma még nem hallotta volna, akkor:

23:51
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Fáradnak, na

Az imént láttuk, ahogy egy sounder a tőle fél méterre lévő kukába nem talált bele, majd

egy csüggedt káromkodás után csöndesen nézett maga elé.

A háttérben dübörög a zene.

23:55
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

És a formás fenekű lányokat látta már?

00:05
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Káromkodtak az előadók

Megkezdődött az idei év utolsó nagyszínpados veretése, Dimitri Vegas & Like Mike azonnal kiadta a már sokat hallott utasítást:

keep your f.cking hands up!

Balaton Sound 2016 Forrás: Origo
00:11
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Mindenki rángatózik, mintha baja lenne

Ha eddig még nem nyeltél port, akkor most megteheted! Szerethető Miklós és cimborája megidézték a buli porfelhő szellemét. Teszik ezt úgy a szettjükben, hogy olyanok előtt tisztelegnek, mint a Nirvana, vagy a korábban szintén Soundon bűvészkedő Moby.

Ejj, fiúk!

Amúgy mérhetetlen méretű a tömeg. Félő, hogy dél felé billen a Balaton.

00:19
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Így fesztiválozz című sorozatunk újabb gyöngyszeme

Fontos jótanácsaink egyik utolsó darabja fesztiválozóknak:

bármit is isznak, gyorsan igyák, mert pillanatokon belül sárrá válhat kezükben az ital.

Por Péter sátáni méretekben vette át az uralmat! Harcolj immunrendszer!

00:22
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Thank you Balaton. We f.ckin love you!

Hát így hangzott a legmeghatóbb mondat, ami ma csak elhangozhatott egy fellépőtől.

00:26
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Ha ez nem csapatás, akkor semmi

00:45
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Nagyon bájos

ahogy az utolsó idei Sound-tűzijáték közben folyamatosan a 

keep your f.cking hands up

menetel a hangszórókból a Nagyszínpadnál.

00:53
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Riadt méhkas

Egy riadt méhkasra hasonlít a Sound az utolsó nagyszínpados előadás végeztével. Mindenki keresi, kutatja, merre menjen, hogyan hozhatná ki a legtöbbet az utolsó órákból. Hajnalig tart a buli, abban a biztosak vagyunk, hogy sokan ki fogják használni az utolsó perceket is.

01:35
július 10, 2016
Vágólapra másolva!

Minden veretés véget ér egyszer

Ez volt az Origo közvetítése az idei, 10. Balaton Soundról. Búcsúzásképpen 1848 néven kommentelő kedves olvasónk szavait idéznénk:

Az Origo csapatócsapata idén:

Balról jobbra: Szász Tamás, Adrián Zoltán, Horváth Dávid, Hankó Viktor. Hiányzik a képről Szabó Gábor, az első két nap fotósa. Forrás: Origo