Színezd át a világot! - Élményfestés az Alkotásutcában

Vágólapra másolva!
A festés egyszerűbb, mint sokan gondolnák. A művész ott él mindenkiben és vannak, akik segítenek felszínre hozni. Az élményfestés remek lehetőséget ad arra, hogy kipróbáljuk magunk festőként és a foglalkozás végén kedvenc képünk saját kézzel készített egyedi másával térjünk haza.
Vágólapra másolva!

Az Alkotásutcában az ország legnagyobb és legkényelmesebb élményfestés foglalkozásán vehetünk részt. Az inspiráló környezeten túl az alkotáshoz minden alapanyagot és segítséget biztosított számunkra. A foglalkozások nem igényelnek semmilyen előképzettséget, az sem baj, ha valaki utoljára általános iskolában fogott ecsetet. Sőt! Így az élmény még átütőbb lesz.

Forrás: Alkotasutca.hu

Egy izgalmas új hobbi

Lehet, hogy elsőre ijesztőnek tűnik majd a hófehér vászon, de a végén biztos, hogy el fog készülni a kép! Szuper tanárok lépésről lépésre mutatják meg, hogyan készíthetjük el legegyszerűbben a festményünket. Az sem probléma, ha valaki pálcikaembert is nehezen rajzol, innen a végén garantáltan hazavihetjük a kiválasztott festmény saját készítésű - így mégis egyedi - másolatát.

Az Alkotásutcában sejtik, hogy otthonunk nem festőműhely, és nem kifeszített vásznakkal meg festékkel körülvéve éljük mindennapjaink. A jó hír az, hogy minden biztosított, ami a festéshez szükséges. Van ecset, festék, vászon és még egy menő kötényt is. Már csak azt kell gyakorolni a tükörben, hogyan kell úgy összehúzott szemmel a képre sandítani, mintha Leonardo reinkarnációi lennénk.

Csapatépítő festés

A közös alkotás, közös festés remek lehetőség a csapatépítésre. Az élményfesés során a munkahelyi közösségeknek lehetősége van olyan kreatív tevékenységet végezni, melyet munkájuk során nem feltétlenül tesztek meg.

Az új, ismeretlen kihívások a kollégák új oldalát mutatják meg, és segítenek jobban megismerni a másikat. Egy csapatépítő festés olyan élmény, amit nehezen lehet elfelejteni és még sokáig inspirálni fog a napi munkavégzés közben is. Az elkészült festmények pedig a munkahelyetek díszei lehetnek, melyek a nehezebb pillanatokban is emlékeztetnek a közös alkotás örömére.

Táskafestés a környezettudatosság jegyében

Ahogy a művészet mindenkié, úgy a festészet is. Ráadásul ki mondta, hogy egy festmény kizárólag festővásznon mutathat jól? A 2019-es nyár újdonsága a táskafestés, melynek keretein belül, a műalkotások egy vászontáska ékei lesznek, így bárki elkészítheti teljesen egyedi, stílusos és nem utolsó sorban környezettudatos kiegészítőjét.