Törökország felé nyit a Schönherr

Vágólapra másolva!
A közép és kelet európai régió meghatározó vállalati jogi szolgáltatója a bécsi székhelyű Schönherr Ügyvédi Iroda hivatalossá tette a kapcsolatát az isztambul-i Türkoglu & Celepci Ügyvédi Irodával, és ezzel belépett a török piacra. A Schönherr az együttműködéssel jelentős szereplőjévé vált Európa leggyorsabban növekvő gazdaságának.
Vágólapra másolva!

Christoph Lindinger, a Schönherr vezető partnere szerint az együttműködéssel kiemelkedő választási lehetőséget nyújtanak a Közép-Európában beruházó, egyre növekvő számban jelen lévő török vállalatoknak.

A Schönherr a középeurópai terjeszkedés stratégiáját követi a kilencvenes évek közepétől kezdve, amikor is irodát nyitott Bucharest-ben. Ettől fogva a vállalat ügyfélközpontú növekedést folytatott és a régióban kiterjesztette a lefedettségét.

Legutóbbi törekvése az volt, hogy egyedülálló, egy kézből irányított lefedettséget kínáljon, és ezért 2008-ban irodákat nyitott Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, valamint Magyarországon. (A bécsi székhelyű irodát nálunk a Hetényi Ügyvédi Iroda képviseli.

A törökországi iroda megnyitása a régióban egyedülálló lefedettséget biztosít a Schönherrnek.